Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen együttérző mondatok...

Milyen együttérző mondatok vannak?

Figyelt kérdés

Régen teljesen empatikus voltam, nagyon jól tudtam meghallgatni és vigasztalni embereket, de ez valahogy eltűnt belőlem. Ha valaki az egyik traumájáról, vagy bármilyen borzasztó dologról beszél ami vele történt, egyszerűen nem érzek semmit. Nem tudom mit kellene mondanom, lefagyok, általában hallgatok, vagy ilyen nagyon általános semmiket fűzök hozzá. Ilyen helyzetekben mit szokás mondani? Pár példa: szülő, rokon halála; válás; gyermekkori bántalmazás; kapcsolati problémák stb.

25/F

2022. okt. 24. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor nem kell szavakba önteni. Felesleges. Ha csöndben marad az ember és nem vigyorog míg elmondja bánatát a másik az is elegedő.
2022. okt. 28. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Javítok, elegendőt akartam írni.
2022. okt. 28. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát igen ez így elég szar

En ezt mondom mindenre

2022. okt. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!