Szerintetek az emberekben van empátia a csúnya emberekkel szemben vagy nincs?
"Kedves 10-es. Igen pont ilyesmikre gondoltam."
. Jaj, imádom, ahogy minden kérdésednél megtalálod a lelki társadat. 😀
20
Nem mondhatják meg interjún, hogy ronda vagy mert fennállhat a veszély, hogy felveszi az alany a beszélgetést és bepereli a céget. Ettől eltekintve persze simán elküldik, hisz olyanokat akarnak felvenni akik a kliensekben és kollégákban kellemes érzéseket váltanak ki. Ez üzlet, másrészt csapatépítés, csúnyák meg rontják a levegőt.
22
Kiscsillag, ha a külsőd számítana, már interjúra sem hívnának be, erre még nem gondoltál? Ugyanis fényképes önéletrajz nélkül sehová nem hívnak be interjúra.
Az embereket nem tudom, a magam és ismerősi köröm részéről tudom, hogy van.
Persze ehhez az is kell, hogy ne legyen utálatos vagy ilyesmi.
Ha meg mindig azzal jön, hogy ő csúnya, akkor rövid távon kva idegesítő lesz. Ne engem nézzen pszichológusnak.
Röviden: én nem cisnálok belőle ügyet. Ha ő igen, akkor az az ő pszichológiai problémája, amit ne velem akarjon feldolgoztatni. Más témakörökben nincs ráhatással a dolog.
Csunya ember nincs,csak szegeny.
Egy plasztikai sebesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!