Mi a véleményetek arról hogy 2020 -ban egy 23 éves roma származású férfi fenyegette meg a Mészáros lőlő (Fidesz) közeli TV2 csatornát?
Ismerem személyesen is az illetőt és roma származású. A riportban ki van takarva az arca, de lehet azért látni hogy Roma.... Mint írtam személyesen ismerem az illetőt aki megfenyegette.
Korábban a Fidesz irodákat akarta felrobbantani illetve a Megafon szerkesztőséget. Egészen pontosan a Deák Dánielt és a Bohár Dánielt valamint a lomnici Zoltán (lehet nem jól írtam) alkotmányjogászt fenyegette meg. De a pesti tévét is fenyegette már meg. Az ilyen közveszélyes ügyei rengeteg van. Más bűncselekménye soha nem volt.
Itt a riport, itt lehet megnézni:
Régi a riport de mi a véleményetek erről? Most konkrétan a TV2 -t vádolta meg hazugsággal (corona vírus) meg a műsorvezetőket is megfenyegette életveszélyesen hogy ha továbbiakban is folytatják a hazugságot akkor annak súlyos következményei lesznek. Letartóztatták, de már újra kint van.
Akkor ezek szerint vannak még romák akiket nem tudott megetetni a fidesz propaganda? Ez pedig biztató igaz? Mint írtam ismerem személyesen az illetőt, és roma.
Köszönöm!
Tipikus agresszív, idegbeteg cigány. Ezen mi a bíztató? Megy itt a gyakorin a fidesz hisztike, de az nem jut eszedbe, hogy az ilyen nem áll le egyszeri agressziónál.
Mindegy, szerinted ez tök jó, úgyse tudom megmagyarázni, hogy nem.
Csoportosan szidni kell a fideszt a gyakorin kicsit, meg az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!