Rossz ember vagyok ha az autómmal menőzök?
Egyébként lehet szidni a kérdezőt, hogy ő mekkora egy rohadék, de alapvetően ez teljesen átlagos dolog. Ha egy focista mondjuk leigazol egy menő csapatba sok pénzért, vagy egy nem menő de gazdag csapatba sok pénzért, akkor az első havi fizetéséből vesz magának egy Lamborghinit, vagy Ferrarit, ami neki éppen tetszik. Persze a kérdezőnek a magyar valóságban nem Ferrarira tellik, hanem egy olcsóbb tunigkocsira. Bár a kérdező még a zenét is bömbölteti, az nekem visszatetsző dolog, viszont nyilván ha valakinek Ferrarija van, oda zene bömböltetése már nem is kell. De amúgy a nagyon gazdagok meg sportautók motorját mutogatják álló helyzetben, hogy nézzétek a Lamborghinim hangját ti csóró barmok!
Az mennyivel jobb a kérdezőnél?
Inkább keress valakit aki kitudja beszélni
belőled a komplexusaid
"Az ilyenek miatt nézik le a Hondasokat..."
De azért azt vedd bele, hogy Magyarországon élünk. Ha valaki Ferrarival menőzik, akkor ha valaki megszólja érte, akkor az arcába kapja, hogy ne irigykedj a gazdag palira. De ha valakinek nem telik Ferrari ra, csak Hondára, akkor már egy rohadék?
Nekem sem szimpi a kérdező mentalitása, de az emberek 80% menőzne kocsival, ha bármilyen kocsija lehetne. Ráadásul még gazdag országokban is menőznek, csak ott mondjuk Rolls Roycal nem Hondával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!