A magyar embernek melyik autó lenne a jó?
Mi sem vagyunk jók saját magunknak. Utáljuk egymást, feszülünk, ezt kiütném azt pofánvágnám amaz egy szemét a másik meg egy csicska. Mondanám hogy ez nem magyar dolog, de én ahány országban éltem eddig - és ezek nagyrészt olyan nyugat-európai "hanyatló", ugyebár, országok, melyeknek a népeiről az az általános képzet hogy ridegek, pl Németország, Hollandia, Ausztria -, ennek az általános fesztültségnek, általános bizalmatlanságnak és másik szinte semmiért földbe tiprásának nem láttam ekkora mértékét. Keletebbre igen, ott ugyanez van.
Hidd el, amelyik itt köpködi hogy a német prémium az egy fosketrec, adnál neki egy új A4-es Audit és lecuppantana egyből, ha adsz a feleségének is egyet akkor kétszer is. Csak hát savanyú a szőlő mert nem telik rá, másnak meg igen, akinek telik rá az tehát egy maffiózó bűnöző szemét állat, semmiképp nem csak egy sikeresebb ember mint te.
#1 Belenyúltál, pont egy új a4-em van. És igen, zöld a feje tőle majdnem mindenkinek körülöttem, mindig hozzám vágják hogy nekem könnyű mert megtudom venni, aztán ha azt mondom ha a siránkozásba fektetett energiát inkább munkára fordítanád neked is lehetne akkor besértődnek.
Általános fxszságok amiket megkapok rá mindig;
- Minek bele automata, csak tönkremegy. (Igen, tönkrefog, a 4. tulajnál 2x visszatekerve)
- Minek bele B&O, a SAL mélynyomója a kínai 3 utas hangszóróival is szól olyat.( Nem csak szellemi de még hallássérült is)
-Miért benzines az olyan sokat fogyaszt, különben is egy nagy rakás … a tfsi. (7l az nagyon sok, és minden swiftes tfsi szakértőnek csap fel lassan)
O.K. Tudomásul vettük, hogy vásároltál 7millióért egy új dél-koreait.
Gondolom valaki beszólt, hogy ennyi pénzért vehettél volna bajort is, és te most ezen füstölögsz.
No de nekünk -kivülállóknak- mi ebben az érdekes? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!