A magyar embernek melyik autó lenne a megfelelő?
Dacia olcsó, Suzuki megbízható, Dél-Koreaiak megbízhatóak és nem suzukisan fapadosak, japán már nem rohad...
Szóval tényleg csak kifogásokat gyártanak.
Szerintem eleve nem kellene ennyire azzal foglalkozni, hogy mások mit vesznek. Például ott a Duster. Miért baj, főleg miért ciki az, ha valaki SUV-ra vágyik, de egyszerűen nincs annyi pénze, hogy prémiumot vegyen, és vesz egy Daciát? Miért kell ezt másoknak kritizálni? (Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy olykor azok fikáznak a leghangosabban, akinek Dusterre sem futja.)
“ Szerintem sokan dacból mondják ezeket.”
Valahogy így gondolom én is. Egy 11 éves Focusom van 2-es faceliftes, zokszó nélkül ülnék be egy normális motoros új Dusterba (1.5dci vagy 1.3 tce) évi 40-60.000km-t megyek állandóan van valami baja ennek a fosnak, ha lenne lóvé Daciaba is szívesen beülök (újba vagy új közelibe) 200.000km körül eladnám azt kínlódjon vele aki akar
Szard le az ilyen véleményeket. Olyan autót vegyél, ami a pénztárcádnak megfelelő.
Akár Dacia, akár BMW.
Amúgy az a gond, hogy a szomszédnak vesznek autót, nem racionálisan. Volt 2 RS Octaviam volt 2 mercim most van a focus, octaviakat szerettem, de valahogy már elegem van a használt szarokból, de hát a pénz...
3-as voltam
"Szard le az ilyen véleményeket. "
Igen, mit foglalkozol mások véleményével.
Azt vedd meg ami neked tetszik amilyen kell.
Ööö Tesó! Ha kisírtad magad akkor nyugodj meg. Olyan autó nem létezik amivel mindenki boldog lenne, ezért is van olyan sok különböző típus a Sanderotól a Veyronig.
Igyál meg egy sört és feküdj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!