Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A magyar embernek melyik autó...

A magyar embernek melyik autó lenne a megfelelő?

Figyelt kérdés
Ez sem jó, az sem jó. A Skoda céges, a Dacia ciki, Suzuki olcsó, a francia szar, az amerikai SUV elérhetetlen, BMW-vel sok a probléma, dél-koreai is szar, a japán rohad, stb. Szóval mindegyikre van valami jelző. De azért valamilyen új autó csak jó lenne, nem? Szerintem sokan dacból mondják ezeket. Nem tehetik meg, hogy újabbat vásároljanak, ezért kitalálják, hogy masszívan elítélnek mindent. Bezzeg a 20 éves, 300.000 km-t futott az igazi.

2021. aug. 29. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
A magyar embernek az lenne jó, a normális, emberhez méltó fizetést kapna és nem a nyugati bérek harmadát-negyedét. Akkor olyan autót vehetne mindenki amilyet akar.
2021. aug. 29. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a jo amire telik. Az autok kulfoldon is ugyan annyiba kerulnek csak a magyar kevesebbet keres.

En kint 1 havi fizetesbol vettem egy olcsobb autot es mar kb 2,5 eve hajtom. Van egy masik autonk is, az hiteles es ha az lejar akkor lecserelem a regit.

Nem az auto teszi az embert. Vannak nagyon gazdag emberek akik teljesen atlagos autoval jarnak es vannak szegenyek is akik berhazban laknak de mercivel jarnak.

2021. aug. 30. 03:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kellett a #11-est lepontozni, mikor igazat beszél. Manapság sem ritka szakmai munkáért (nem, nem szakmunkás, hanem szakmai) a minimálbér odalökése, miközben a tulaj / főnök / vezetőség dúskál.

Ebből nem is lehet autót venni, aztán csodálkoznak hogy 15 éves az átlag autó életkor itthon. És amíg 1-1.5 millió forint egy leharcolt rozsdás sz@r, addig inkább toldja-foldja az ember a meglévőjét, mert azt legalább ismeri, tudja az előéletét.

2021. aug. 30. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Arról van szó, hogy mindenki fikázza a másikat, főleg akinek drágább van, mert ebben élik ki magukat. Unalmas, de ez van, mindenkinek az a megfelelő ami az ő igényeinek megfelel, ha ez nekem egy 400 ezret futott BMW, akkor ez van.
2021. aug. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!