Melyik magyar embernek jó, hogy tiszta mocskok a MÁV vonatok?
A kocsik maguktól nem lesznek koszosak, nem lesznek tele szeméttel, sőt a "tag-eket" (a grafitinak nem nevezhető firkálmányok) sem a kaller rajzolgatja szabadidejében.
Senkinek sem jó, de van néhány töketlen barom, aki ettől érzi férfinak magát.
A szemetelésről meg csak annyit, hogy én mentem már oda luxus autóból kiszálló emberhez, hogy valamit "véletlenül" elejtett az aszfaltra. Egy használt papírzsepi volt... Persze eljátszotta hogy véletlenül ejtette el, de mindannyian tudtuk hogy nem így van. Szemetelni akart.
Az utcák sem maguktól lesznek tele szeméttel, csikkel, stb...
Én mindig megdöbbenek hogy a házunk előtti füves árokba hogy kerül pl:
- mekis zacsi, pohár ( a legközelebbi meki tőlünk kb 5 km-re van)
- autógumi (biztosan nem a kocsiról esik le csak úgy "véletlenül"
- 5 kg száraz kenyér
- 1 db cipő (nem 1 pár, 1 db!)
- alsógatya
- zokni
- olyan hirdető újság amit a postaládába dobnak be
Egyszerűen nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat, pedig megtörténnek...
Azért kíváncsi lennék rád, hogy néznél ki egy 10-15 személykocsiból álló szerelvény teljeskörű kitakarítása után...
Igazából azok rongálják, akik elvétve használják.
Addig, amíg az elfogott taggelők, rongálók értelmetlenül gyenge büntetést kapnak, nem lesz változás. Ha rajtam múlna, legalább öt évig kényszermunka keretein belül mindennemű undorító munkát elvégeztetnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!