A tökéletes emberek hogy csinálják?
Az emberek tesznek rád magasról. Az első felismerés ez. A családot kell nézni, mert ők nem így viselkednek. A többiek nem számítanak. A barátod azért barát, mert megérti a hibáid.
Nem írod mi volt a hülyeség. Nyilván ha embert öltél vagy megerőszakoltál valakit az probléma, de szerintem nem ez van.
A pletyka az információhiány miatt van. Tessék kicsit nyitottabbnak lenni a család felé. Az én családom semmit nem oszt meg rólam a közösségi médiában, pláne nem rosszat. Fénykép rólam évek óta nem került fel sehova. Meg se kellett beszélni.
Érdekelne egy példa erre a pletykára.
Én nyitottabb biztos hogy nem leszek, inkább még zárkózottabb, legszívesebben életemben nem találkoznék többet egyikőjükkel sem. Szeretnék egy új életet kezdeni és kizárni minden rokont belőle. Családom is csak annyit fog tudni rólam amennyit én megosztok, nagyon keveset. Csak éppen hogy tudják életben vagyok még.
Én egyszerűen utálom ezt hogy mindenkinek tudnia kell mindent a mai világban. Miért nem lehet az embernek privát élete hogyha ő úgy dönt?
Azt mondják rólam hogy alkoholista vagyok, ez nem igaz. Egy rokonom kitalálta és így eljutott mindenkihez.
Mostanában nem is érdekelt senki, hamarosan lesz egy unokatestvéremnek esküvője, most lett alig 18 éves xD Na ebben biztos vagyok hogy én nem fogok elmenni. Alig várom hogy többé ne jelenjek meg egy családi összejövetelen sem.
Nem tudok semmit tenni.
Nem erről beszéltem.
De ahogyan te is írtad hogy rólad képet sem osztottak már évek óta
meg, ugyanígy szeretném én is. Nemrégiben voltunk egy esküvőn és nagyon gázul táncolok, csomó videót kiposztolt róla nénjém, kvára elég lett volna 1 kép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!