Milyen a tökéletes élet ? Ha olyat szeretnék, segítene valaki, mi az útmutató ? Mi a recept ? Akinek minden szempontból csillagos 5-ös az élete, hogy csinálja ?? Család, barátok, munkahely, hobbi, utazások stb... minden klappol.
Figyelt kérdés
Pl Insta sztárok, celebek2021. jan. 5. 18:23
1/17 anonim válasza:
Senkinek nem tökéletes az élete. Ha elhiszed amit az instán látsz, akkor mindig elégedetlen és boldogtalan leszel.
2/17 A kérdező kommentje:
Én azt akarom, hogy az életem olyan boldog és habkönnyű legyen, mint egy Disney mese.
2021. jan. 5. 18:32
3/17 anonim válasza:
NEM LESZ, kérdező. Felejtsd el. Nincs ilyen ember a Földön.
4/17 A kérdező kommentje:
Márpedig nekem az lesz és kész !!
2021. jan. 5. 18:36
5/17 A kérdező kommentje:
És mindenkit le fogok pontozni aki szerint nem létezik tökéletes élet !
2021. jan. 5. 18:40
7/17 A kérdező kommentje:
Ismersz a fenét...
2021. jan. 5. 18:43
8/17 anonim válasza:
Ha lenne is ilyen annak se lenne boldog az élete mert nem lenne értelme az életének. Szóval az élet attól (is) szép hogy vannak kihívások. Elkerülhetetlen hogy legyenek.
Gyere pontozz le.
9/17 A kérdező kommentje:
Ment a mínusz mindenkinek !
2021. jan. 5. 19:01
10/17 anonim válasza:
Mindenki mástól boldog.
Van egy ember aki a kutyájával él.A családja mi távol.És azt mondja, hogy nagyon boldog.
Nem hiányzik neki semmi.
Ismerek egy másikat akinek megszületett a harmadik gyereke.Azt mondta mindig is ez volt az álma.Egy asszony aki jól tud főzni és három gyerek.
Ő is úgy érzi, hogy kerek az élet.
És még sorolhatnám.Mindenkinek más kell ahhoz, hogy boldognak érezte az életét.
Amit te akarsz,azt neked kell kialakítani saját magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!