Munkahely szempontból ha nem lenne koronavírus melyik dunántúli városba költöznétek gyári betenított munkáról lenne szó, azon belül mindeggy?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 17:20
1/14 anonim válasza:
gyári betanított munkáért sehova nem költöznék xd
2/14 A kérdező kommentje:
Azt mondják ott netto 200 ezret kereshetek
2020. máj. 31. 17:29
4/14 A kérdező kommentje:
kecskeméten 170-180 ezer 3 műszak szabad hétvége plusz 13 havi és negyed éves bónusz ami netto 50 ezer és 18 ezer pihenő kártya amikor még nem volt ez a vírus. következő negyed évre elvették a prémiumot és fizetésem is kevesebb. Úgy érzem ha vége a vírusnak változtatnom kell ennél többet kereshetek szerintem
2020. máj. 31. 17:43
5/14 A kérdező kommentje:
Meg nincs előre lépés fejlődés
2020. máj. 31. 17:50
6/14 anonim válasza:
Győr vagy Szentgotthárd, az autógyárak és a beszállítoik miatt. Esetleg még Esztergom környéke is jó lehet, és az nincs is olyan messze
7/14 anonim válasza:
Sopron, Gyor. Talan Veszprem, de ott mar vagy 14 eve nem jartam. De nem tudom, hogy a netto 200 megeri-e? Talan, ha csak 2 muszak.
8/14 A kérdező kommentje:
Én prémium nélkül 3 műszak 180 ezer próidő alatt 160 ezer ha kapok bónuszt és kafetériát 3 műszak simán megéri
2020. máj. 31. 18:00
9/14 anonim válasza:
Ugy ertem, hogy 20 ezerrel tobb miatt megeri elkoltozni, ki tudja, hogy milyen szallast talalni, egyedul lenni egy uj varosban.
Bar ha amugy is szeretnel koltozni, akkor vagj bele.
10/14 A kérdező kommentje:
Meg hát nem érzem jól magam a városba de én se hiszem 20 ezerért megéri
2020. máj. 31. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!