Szerintetek kudarcot vallottam?
Figyelt kérdés
A szüleim orvosok, de én nem bírom a vért, és gyógymasszőr lettem.
Szeretem a munkámat, egy kórházban dolgozom, de főleg apukámtól sokszor megkapom, hogy kudarcot vallottam.
Szerintetek?
2023. jan. 6. 22:12
21/24 anonim válasza:
Nekem diplomám sincs, szakmám sincs szoval...
22/24 anonim válasza:
Persze mivel semmi hasznos tevékenységet nem végzel, viszont a szüleid sem tették magasra a lécet egészségügyi dolgozóként. Mégis mit vártak tőled ha ők sem vitték semmire csak annyira futotta hogy másnak méregessék a vérnyomását meg becsicskuljanak a sok idióta páciensnek?
Az hogy valaki sokra viszi az onnan kezdődik hogy: tőzsdei befektető, sikeres vállalkozó, influencer, mesterséges intelligencia fejlesztőmérnök
23/24 anonim válasza:
#22 "influencer" :DDD Még trollnak is rossz vagy. :D
24/24 anonim válasza:
23-as, egy befektetőcsávó nevű embertől nem is várok többet, minthogy azt mondja, hogy influencernek lenni a legnagyobb siker amit elérhetsz xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!