Kudarcot vallottam és kétsébe vagyok esve, vajon van jövőm?
Figyelt kérdés
Diákként dolgoztam egy supermarketben pénztárosként, de nem ment, halmoztam a hiányokat, és a végén legutóbb már annyi hiányom lett hogy nem kaptam meg a fizetésemet. Pedig nagyon akartam ezt az egészet, mindent beleadtam mert ebben volt minden reményem. Telefonáltam nekik és elmondták a helyzetet, és azt is hogy többet nem szeretnék ha mennék pénztárba, max árufeltöltőnek fognak hívni. Azóta ezen gondolkozok, hogy vajon ha egy iylen "putri" helyen nem tudtam megállni a helyem, egy rendes munkahelyen se fogom. Vagy csak nem iylen alkat vagyok, és ettől függetlenül máshol még lehetek jó? Sajnos egy kicsit figyelmetlen vagyok, pláne a műszak végén, ezért is a sok hiány. Szerintetek van jövőm? Elég nagy terveim vannak, úgyhogy ezért aggódok nagyon...2014. okt. 31. 16:20
1/7 anonim válasza:
Van. Ezek a munkák azoknak valók akiknek kis terveik vannak.
3/7 anonim válasza:
Pénzzel dolgozni nagy felelősség, van, akinek emiatt nagyon stresszes, és muszáj a műszak végéig abszolút precíznek (emellett gyorsnak is) lenni, ezért szellemileg is kimerítő.
Amint az bebizonyosodott, túl nagy falat volt ez most neked. De ez nem jelenti azt, hogy más területeken (vagy akár ezen a területen pár év múlva) ne lehetnél sikeres.
Tudod, hogy milyen gyengeségedre derült most fény. Nyilván megvannak az erősségeid is. Ezek függvényében dolgozz azon, hogy megvalósuljanak a terveid.
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy pénztárosként nem álltad meg a helyed, még másban sikeres lehetsz, mindenkinek megvannak az erősségei, ezt kell megtalálni.
5/7 anonim válasza:
Ez egy olyan meló, amit, ha egyáltalán nem ilyen alkat vagy, akkor nem bírsz, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy más típusú munka se menne! A pénztárhoz baromi sok stressztűrés, monotonitás-tűrés, és ilyen "álmodból felkeltenek és jófele kerekítesz" számolási készség kell. Biztos hogy bele tudnál amúgy szokni, ha sokat csinálnád, de simán van olyan alkat akinek egyszerűen nem fekszik. Ne úgy nézd, hogy ez a legputribb munka, és ha nem megy akkor a jobb melókra esély sincs, hogy menne... Ez nem így megy, ez munkatípus függő!:) Szóval el ne keseredj!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam :) Ugye ezvolt az első munkahelyem, és elég elkeserítő hogy így elsőre...értitek :/
2014. nov. 9. 16:06
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem halmoztad a hiányt, hanem egyszerűen átvágtak vagy megloptak a kollégáid/főnökeid. Sose bízz senkiben!! Még a vécére vidd magaddal a pénztárfiókot!! MEGLOPNAK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!