Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek ha sosincs baratnom...

Mit tegyek ha sosincs baratnom? Mindent megtettem eddig de kudarcot vallottam

Figyelt kérdés
22 vagyok 192cm es jo a stilusom is. Nagyon sok ismerosom mondta mar h jokepu vagyon nem egozasbol. Mindig egyedul jarkalok es faj h az a lany aki ranezesre bejon egy olyan fiuval mozog aki nalam sokkal csunyabb.Csalodott anyum es apum is h regota nincs csodalkoznak ismeroseim is senki nem erti foleg en nem.kb 2 eve volt egy de az is csak 1 hetig tartott. Magamrol: van facem van insta nagyon sokat probalkozok lanyoknal irok nekik bokolok probalom kifejezni a lanynak h tetszik elhivom randira de vmiert v nem irnak vissza nem like olnak pedig sokat irok sokat kerdezek mennek a bokok aranyos vagyok mindig de vmiert nem erdeklem oket. Sokat bogtem mar szeretnek romantikazni talizni boldog lenni vkivelez a legnagyobb vagvagyam. Sokat jartam mar bulizni raadasul egyedul mert jelenleg spanjaim sincsenek odamentem kerdeztem de nem kerdeznek vissza konkretan leszarnak. En teszek is azert h megkedveljenek teleg mindig odamegyek egy lanyhoz elotte szemezunk es bedzelgetunk de olyan egyhangu kozombos az egesz a celomh bevagodjak egyszeruen ugyerzem mar nem tudok mas leni mindent beleadok eromon felul vagyokde nem a talikra nemakarnak jonni kifogasokat talalnak ki pedig latom h ereznek irantam szimpatiat mosolyognak ram eleinte volt mar h okjottek oda hozzam beszelgetunk szeretnem ha megismerkednenk de mindig elmrnnek. Megkezdett beszelgetes utan nem irnak soha mindig nekem kell. Mit rontok el? Hogycsinaljam mashogy ? Ti is ebben a cipoben jartok? Csajok mi jon be egy fiuban? Mit akartok egy kapcsolatert egy taliert mit vartok el?HA nem ismered de megis bejon egy helyen buszon bevasarlokozpontban padon ulegy fiu aki elso ranezesre helyes jo pasinak tunik mit csinaljon? Barmilyen valasz johet barkitol privibe kulduk kepet is ha szeretnetek en nagyon mert mar kivagyom bukva. Koszi sziasztok
2016. aug. 29. 01:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Miért erőlteted, hogy legyen? Nem értem, most ez mitől annyira fontos, hogy legyen barátnőd?

Ha rám hallgatsz, hagyod az egészet a fenébe. Még ha találsz is valakit, ami nagyon kétesélyes, több időt, pénzt, és energiát öltél az egészbe, mint amennyit valaha visszakapsz. Mi lenne, ha ezeket az erőforrásokat olyasmire fordítanád, amit szeretsz is csinálni, és hasznot is hoz? Egy jó kis hobbi, valami tudomány elsajátítása, vagy király játékok a gépen...van ezeregy dolog ami sokkal hatékonyabb hosszútávon, mint a csajozás.

Én sem csajozok, hanem teszem ami nekem jó, és lám, prímán megvagyok.

2016. aug. 29. 01:24
 2/14 anonim ***** válasza:

írsz nekik és bókolsz...bakker.

a pua dologra keress rá.

kezd az online game-el,a kontroll megtartásával,shit tesztekkel.

ezeket bevágod mintha vizsgára készülnél és akkor vissza fognak írni.

2016. aug. 29. 01:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyaltalan nem tetszik ha egy fiu nagyon nyálas, meg szerintem a tobbi lánynak se, szóval persze bokolj neki, de minden mondatodban, csak neha -neha mondj valami cuki dolgot:) De ne azt a nagyon nyálas dumát.

Na meg ne sajnaltasd magad egy lanynak, hogy "neked sose jon ossze semmi", vagy "senkinek nem kellek". Ezeket hanyagold:)

de egyebkent nyugiii, 22 vagy, van aki 40 évesen talál ra a szerelemre:) nem vagy lekesve semmiről.

De sok szerencsét.

20/L

2016. aug. 29. 01:41
 4/14 anonim ***** válasza:
*ne minden mondatodban
2016. aug. 29. 01:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy jóképű vagyok, meg az anyukám is mondta, de a nők valahogy mégis leráztak és kinevettek. Aztán kiderült, hogy csak anyukám mondta és én hittem azt, hogy jóképű és szórakoztató vagyok.

(Csak paródia volt.)

A npk előtt a valóságosnál kicsit határozottabbnak és erősebbnek kell mutatnkozni, de ehhez az embernek tökéletesen tisztában kell lennie önmagával. Mert ha valaki eltúlozza és nagyon rájátszik, már az is nevetséges lesz.

Nem szimpátiát és mosolygást kell kiváltani a nőkből, hanem azt, hogy akarjanak.

2016. aug. 29. 02:28
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Szóval csak facebookon, meg bulikban ismerkedsz. Na ez a probléma. Keress inkább valami hobbit, ahol nőkkel találkozhatsz és ott keresgélj. És fejezd be a nyálas bókolgatást. Gondolom az egész beszélgetést azzal kezded, hogy letámadod a csajt és elhalmozod bókokkal. Ettől inkább ellenszemves leszel.

Csinálhatod ezeket, vagy bemesélheted magadnak, hogy nem kell neked senki, mint az egyes válaszoló.

2016. aug. 29. 06:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem a helyszín vagy a "taktika" agond. Te azért akarsz lánnyal ismerkedni,hogy csajod legyen. Ez a gond. Én facebook-on is minden,de szó szerint minden srácot elutasítottam aki csak kapcsolatot akart. Úgyvéltem nekem ez nem pálya,én nem fogok ilyen alakokkal ismerkedni. Aztán jött a jelenlegi párom akivel egy versenyen találkoztunk. Azért kezdtünk beszélgetni mert elküldött nekem egy filmet. Az volt az első téma. Haverkodni akart,nem pedig csajozni. Így haverok lettünk. 5 hónapig barátokként teljesen megismertük egymást,megbíztunk egymásban. Aztán elkezdtünk többet érezni egymás iránt: jelenleg most lesz az ötödik hónap hogy kapcsolatban vagyunk.
2016. aug. 29. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig ne haragudj: de ezen elgondolkoznék:

faj h az a lany aki ranezesre bejon egy olyan fiuval mozog aki nalam sokkal csunyabb

Lehet, hogy ez a fiu nem ide jött rinyálni, hanem elövett egy vicc könyvet, megprobált udvarolni és vállalni a vissztautasítást is.

2016. aug. 29. 11:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Vhogy minden amivel eddig probalkoztam a lanyoknal nem jott be semmi pedig rajottem h valtoztatni kell es probaltam mindig vmi.mast belevinni a beszelgetesbe parszor sikerult talizni volt hogy hozzam is odajottek de lehet h nagyravagyo vagyok es egybol beakarok vagodni ez a gond ? Nem kellene ennyire eroltetni? mi nem stimmel ? mindig magamat adom fura ez lemondani nemtudok errol de ha probalkozom sosem sikerul a lanyoknal. Kapcsolat kell mi kell hozza?
2016. aug. 30. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:

végülis annyi,hogy ha a nő megérzi benned a megfelelési kényszert,vagy túl sokszor adod át az irányítást neki párbeszédben,vagy tettekben,akkor elég gyorsan le fog koccoltatni.

kb ez a kettő az első számú koptatási ok.

2016. aug. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!