Mit tegyek ha sosincs baratnom? Mindent megtettem eddig de kudarcot vallottam
Miért erőlteted, hogy legyen? Nem értem, most ez mitől annyira fontos, hogy legyen barátnőd?
Ha rám hallgatsz, hagyod az egészet a fenébe. Még ha találsz is valakit, ami nagyon kétesélyes, több időt, pénzt, és energiát öltél az egészbe, mint amennyit valaha visszakapsz. Mi lenne, ha ezeket az erőforrásokat olyasmire fordítanád, amit szeretsz is csinálni, és hasznot is hoz? Egy jó kis hobbi, valami tudomány elsajátítása, vagy király játékok a gépen...van ezeregy dolog ami sokkal hatékonyabb hosszútávon, mint a csajozás.
Én sem csajozok, hanem teszem ami nekem jó, és lám, prímán megvagyok.
írsz nekik és bókolsz...bakker.
a pua dologra keress rá.
kezd az online game-el,a kontroll megtartásával,shit tesztekkel.
ezeket bevágod mintha vizsgára készülnél és akkor vissza fognak írni.
Nekem egyaltalan nem tetszik ha egy fiu nagyon nyálas, meg szerintem a tobbi lánynak se, szóval persze bokolj neki, de minden mondatodban, csak neha -neha mondj valami cuki dolgot:) De ne azt a nagyon nyálas dumát.
Na meg ne sajnaltasd magad egy lanynak, hogy "neked sose jon ossze semmi", vagy "senkinek nem kellek". Ezeket hanyagold:)
de egyebkent nyugiii, 22 vagy, van aki 40 évesen talál ra a szerelemre:) nem vagy lekesve semmiről.
De sok szerencsét.
20/L
Én is azt hittem, hogy jóképű vagyok, meg az anyukám is mondta, de a nők valahogy mégis leráztak és kinevettek. Aztán kiderült, hogy csak anyukám mondta és én hittem azt, hogy jóképű és szórakoztató vagyok.
(Csak paródia volt.)
A npk előtt a valóságosnál kicsit határozottabbnak és erősebbnek kell mutatnkozni, de ehhez az embernek tökéletesen tisztában kell lennie önmagával. Mert ha valaki eltúlozza és nagyon rájátszik, már az is nevetséges lesz.
Nem szimpátiát és mosolygást kell kiváltani a nőkből, hanem azt, hogy akarjanak.
Szóval csak facebookon, meg bulikban ismerkedsz. Na ez a probléma. Keress inkább valami hobbit, ahol nőkkel találkozhatsz és ott keresgélj. És fejezd be a nyálas bókolgatást. Gondolom az egész beszélgetést azzal kezded, hogy letámadod a csajt és elhalmozod bókokkal. Ettől inkább ellenszemves leszel.
Csinálhatod ezeket, vagy bemesélheted magadnak, hogy nem kell neked senki, mint az egyes válaszoló.
Nem olvastam végig ne haragudj: de ezen elgondolkoznék:
faj h az a lany aki ranezesre bejon egy olyan fiuval mozog aki nalam sokkal csunyabb
Lehet, hogy ez a fiu nem ide jött rinyálni, hanem elövett egy vicc könyvet, megprobált udvarolni és vállalni a vissztautasítást is.
végülis annyi,hogy ha a nő megérzi benned a megfelelési kényszert,vagy túl sokszor adod át az irányítást neki párbeszédben,vagy tettekben,akkor elég gyorsan le fog koccoltatni.
kb ez a kettő az első számú koptatási ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!