Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek ha sosincs baratnom...

Mit tegyek ha sosincs baratnom? Mindent megtettem eddig de kudarcot vallottam

Figyelt kérdés
22 vagyok 192cm es jo a stilusom is. Nagyon sok ismerosom mondta mar h jokepu vagyon nem egozasbol. Mindig egyedul jarkalok es faj h az a lany aki ranezesre bejon egy olyan fiuval mozog aki nalam sokkal csunyabb.Csalodott anyum es apum is h regota nincs csodalkoznak ismeroseim is senki nem erti foleg en nem.kb 2 eve volt egy de az is csak 1 hetig tartott. Magamrol: van facem van insta nagyon sokat probalkozok lanyoknal irok nekik bokolok probalom kifejezni a lanynak h tetszik elhivom randira de vmiert v nem irnak vissza nem like olnak pedig sokat irok sokat kerdezek mennek a bokok aranyos vagyok mindig de vmiert nem erdeklem oket. Sokat bogtem mar szeretnek romantikazni talizni boldog lenni vkivelez a legnagyobb vagvagyam. Sokat jartam mar bulizni raadasul egyedul mert jelenleg spanjaim sincsenek odamentem kerdeztem de nem kerdeznek vissza konkretan leszarnak. En teszek is azert h megkedveljenek teleg mindig odamegyek egy lanyhoz elotte szemezunk es bedzelgetunk de olyan egyhangu kozombos az egesz a celomh bevagodjak egyszeruen ugyerzem mar nem tudok mas leni mindent beleadok eromon felul vagyokde nem a talikra nemakarnak jonni kifogasokat talalnak ki pedig latom h ereznek irantam szimpatiat mosolyognak ram eleinte volt mar h okjottek oda hozzam beszelgetunk szeretnem ha megismerkednenk de mindig elmrnnek. Megkezdett beszelgetes utan nem irnak soha mindig nekem kell. Mit rontok el? Hogycsinaljam mashogy ? Ti is ebben a cipoben jartok? Csajok mi jon be egy fiuban? Mit akartok egy kapcsolatert egy taliert mit vartok el?HA nem ismered de megis bejon egy helyen buszon bevasarlokozpontban padon ulegy fiu aki elso ranezesre helyes jo pasinak tunik mit csinaljon? Barmilyen valasz johet barkitol privibe kulduk kepet is ha szeretnetek en nagyon mert mar kivagyom bukva. Koszi sziasztok
2016. aug. 29. 01:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
CSAK VELEMENYEKET HALLOTTAM DE A VALODI KERDESEMRE SZERETNEK VALASZT KAPNI..Nem bokolok mindig termeszetesen nem akarom magam luzernek titulalni a lany elott. Csak az elejen h felfigyeljen ram. H erezze h bejon altalaban nem mindig tamadom le bokkal probalom ugy kezelni a helyzetet h csak egy dumcsi deazert vegye eszre h bejon es h erdekel. Meselek magamrol kerdezek sokat varom h nevessen ram kifejezze o is az erdeklodeset irantam. Ha nem erdeklem elmegy tolem kapcsolok es akkor mar enis elmegyek. Az a fajo dolog nekem h mindent egy lapra kell feltennem ugy erzem ha egy lannyal beszelgetek mert bejon de nemismerem meg a nevet se de mivel mindig egyedul vok senkim nincs regota ezert beprobalkozok. valami ok van amuert ismerkedni a lannyal nem az h minel hamarabb az agyamban legyen. Azthittem h imadjak a talit a kalandot mozit setalast de mikor vmit is kitalalok nem bocsi. Van mas programom van baratom de ki? Miert? Tudom h benne lenne de miert mondja h nem. H csinaljam? Mashogy nemtom h lehet felszedni egy csajt komolyan..
2016. aug. 31. 23:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Baratok lennek orulnek neki rajottem mar h le...ni nekem ugyse fog menni dehogy mikell nekik a mai napig nem ertem ok is a szexet szeretik tudom csak titkoljak de akkor miert nem szeretnek ismerkedni?
2016. aug. 31. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha úgy beszélsz ahogyan írsz (nulla központozás, csapongó témavezetés), akkor ez pl lehet baj. Ez így írásban úgy tűnik, mintha levegőt se vennél, csak hadarnád a dolgokat egymás után.

Lassíts, lazíts. Ne akarj megfelelni, magadat add.

2016. szept. 29. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Küldesz magadról egy képet? Lehet, ai ismerőseid csak nem akartak megbántani, de igazából változtatni kéne a külsődön. 18L
2016. szept. 29. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!