Egy fiú barátom hirtelen elkezdett távolságtartóan viselkedni. Tetszik kicsit, de nem vallottam szerelmet meg semmi. Mi lehet az oka?
Lehet,hogy rosszul táncolsz :)))
Szerintem tetszel neki,csak kicsit játszadozik.Mit érte el,ez a taktikája?Hogy ő jár a gondolataidban,de lehet rosszul látom...
Kedves noah., a helyzet az, hogy fogalmam sincs. Vagy arról van szó, hogy kedvel barátként, de nem tetszek neki ezért távolságot tart, de barátként hiányzok, vagy tényleg tetszek neki, csak taktikázik. Ezek közül egyik se túl valószínű. más ötletem viszont nincs. :/
Amúgy újabban megszűnt ez az ignorálás dolog, mert én is figyelmen kívül hagytam őt és végül keresett. Megyünk majd együtt bulizni. Viszont még most is furcsa számomra, mert mindketten érezzük, hogy van valami szerintem. Közelebb vagyunk mint voltunk, pedig sokkal kevesebbet beszélünk mint eddig. Ebben biztos vagyok, nem csak beképzelem. Lehet érezni. Még tanácstalanabb vagyok mint eddig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!