Néhány ember miért érez ellenállhatatlan késztetést mások helyesírásának kijavítására?
#91: "Ha többen is megjegyzést tesznek valakinek a helyesírására, akkor az zavarja az embereket. Tehát a többség érdeke az, hogy ki legyen javítva."
Gratula, ezt jól kimatekoztad, szakadok... XDD
Ilyen bakugrásokkal már politikusnak is mehetnél, hajrá, ott többet fizetnének érte.
javítanám:
"Ha többen is megjegyzést tesznek valakinek a helyesírására, akkor az zavarja az embereket. Tehát a többség érdeke az, hogy – többé ne tegyenek megjegyzést senkinek a helyesírására."
"a többség érdeke az, hogy – többé ne tegyenek megjegyzést senkinek a helyesírására."
Ezt levezethetnéd, miért.
Figyelembe véve azt is, hogy ez valóban egyenesen vezet a Hülyék Paradicsomába.
Az meg kinek az érdeke? Még a hülyéknek SEM.
#131.
Úgy látom, hogy neked nem csak a helyesírás nem megy, hanem még a szövegértés sem tartozik az erősségeid közé.
Szerintem elég egyértelmű volt, hogy azt írtam, hogy ha többen is megjegyzést tesznek valakinek a helyesírására, akkor az annak a jele, hogy a rossz helyesírás zavarja az embereket. Éppen ezért a többség érdeke, hogy ki legyen javítva az olvashatatlan szöveg.
Akik meg az itteni pontozáson háborognak, azokat csak sajnálni tudom.
Gyakran nem csak egy személy reagál az olvashatatlan szövegre, hanem akár három-négy is. És jogosan is teszik ezt.
Ha meg olyan nagyon zavarná a többséget a hibák kijavítása, akkor jelenthetnék is ezeket a válaszokat, csakhogy általában nem tesz így senki.
Szerencsére elég gyakran szoktam egy kérdés alatt több helyesírást javító választ is találni.
Az pedig, hogy egy kérdést belinkeltél, nem bizonyít semmit. A te kedvedért meg én sem fogok keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!