Mitől félnek a gyerekek?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt volt a család és elterveztük hogy valaki beöltözik ennek a grichnek aki ellopja a karácsonyt, ajándékokat, karácsonyfát.
Na most be is öltözött valaki a jelmezbe és belépett a gyerekek közé. A gyerekek hihetetlenül rosszul fogadták, sírtak, valaki beszaladt és egész este nem jött ki a szobából. Akkor megfogta az ajándékokat a karácsonyfát és kivitte őket. A gyerekek ma reggel ki sem akarnak jönni a szobából nem tudom miért. Vicces volt szerintem mi nagyon nevettünk
2022. dec. 26. 10:59
11/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem. 13-14 éves gyerekek ijesztgették a kicsiket...
2022. dec. 26. 14:41
12/18 anonim válasza:
Simán félhetnek a jelmezes emberektől, én kicsiként például az óvodai Mikulástól féltem
13/18 anonim válasza:
És ez nektek vicces volt?
Nem lepődnék meg, ha ki sem jönnek a kicsik a szobából.
14/18 A kérdező kommentje:
Mi jót mulattunk.
2022. dec. 26. 16:26
15/18 Metionin válasza:
Igazából bármitől. Egyik ovis haverom az uborkától félt.
Nagy görénység ijesztgetni őket.
16/18 anonim válasza:
Majd rajonnek hogy az elet nem habos - babos 😁
17/18 anonim válasza:
Jónagyfasság. És a hülye felnőttek miért engedték, hogy az ismeret és felelőségtudat nélküli 14 évesek az ovisokat szivassák ?
18/18 anonim válasza:
Ezt kitaláltad, gondolom. Miféle agyament ötlet, ellopni az ajándékokat meg a fát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!