Miért sunnyognak és félnek a kínai gyerekek? én és nem egy lakótársunk tapasztalta hogy mintha büdösek lennénk nekik. Meglátnak elszaladnak liftel megyünk inkább elrohannak másfele.
Talán mert félnek tőletek vagy a szüleik bántalmazzák őket...
Még gyerekek, hulyeség így magatokra venni a dilijeiket.
Miért bunkóság egy gyerek félelme?
Jajj, akaratán kívül tart valamitől és ezért ösztönösen próbálja elkerülni, hát hogy képzeli a kis köcsög!
rendben. tehát. még én vagyok a lehurrogva, buta cigánynak titulálva mert igenis joggal felháborodom azon hogy bunkón viselkedik velem valamelyik szomszéd vakarcs? ez egy vicc. komolyan. de már látom hogy részben miért menekül ebből a tetves országból minden jobbra való emberi lény.
én kérek elnézést hogy fontos számomra az alapvető tisztelet, becsület. elnézést hogy én és testvéreim nem sunnyogtunk gyerekkorunkban, nem hátat fordítottunk a szomszédnak ha véletlen úgy hozta a sors hogy találkoztunk, hanem KÖSZÖNTÜNK. én kérek elnézést.
Utolsó!
Nem tudom miért kell így beszélni velem. én nem beszéltem így veled. csak értelmes véleményeket szerettem volna kapni, viszont mindent, csak azt nem kaptam meg. helyette viszont kaptam értelmetlen, a témába nem vágó kötözködést és oltogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!