Akik a Pride miatt félnek, hogy a gyerekek olyat látnak, amik esetleg zavaróak lehetnek számukra, azok nem félnek, hogy a valóságshowban levő ivás, káromkodás, drogozás, verekedés rosszabb hatással van a porontyra?
A Pridon a gyerekek CSAK olyat látnak, ami zavaró. Beleértve az olyan politikusokat, akik oda járnak ezért vagy azért.
A valóságsók kikapcsolhatók, szerintem nem is nézik családok.
Nem nézek valóságsókat és a gyerekeimnek sem engedtem soha.
Miből gondolod, hogy aki valóságsókat néz az felszólalna a melegvonaglás ellen?
Ahogy nézem a neten a különböző prideok képeit azért vannak országok/városok ahol egész normális felvonulás jellege van a dolognak és nem kigyúrt búzákk pörögnek a rúdon bőrtangában. Azért a kettő között van különbség.
Az ilyen dolgokban nem vagyok jártas, de pár "nemváltós" átoperálós bulvár cikkben is az volt az indoklás az alanytól, hogy ő egész életében másnak érezte magát, gyerekkora óta. Nem egy látott mintát vett át, hanem másnak érezte magát. Most ha egy gyerek lát pár átlagos köcsögöt színes zászlóval vonulni akkor az semmilyen hatással nem lesz rá, ha nincs meg benne az erre való hajlam - szerintem.
Ez a pride dolog nálunk kicsit túl van lihegve - bár ezért rendesen kitettek a korábbi rendezvényeken felvonulók is. Furcsa, hogy nálunk mindenki csak fullba tudja tolni a kretént, akár pride akár bmw találkozó, akár tüntetés a TV székház előtt :D Csak végletek vannak, normális, átmeneti állapot nincs. Lásd gulyáskommunizmusból lett extrém rablókapitalizmus...
Ez inkább aggasztó. Ja meg a tévéből a sok szemét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!