Tegnap együtt volt a család és elterveztük hogy valaki beöltözik ennek a grichnek aki ellopja a karácsonyt, ajándékokat, karácsonyfát.
Na most be is öltözött valaki a jelmezbe és belépett a gyerekek közé. A gyerekek hihetetlenül rosszul fogadták, sírtak, valaki beszaladt és egész este nem jött ki a szobából. Akkor megfogta az ajándékokat a karácsonyfát és kivitte őket. A gyerekek ma reggel ki sem akarnak jönni a szobából nem tudom miért. Vicces volt szerintem mi nagyon nevettünk
A gyerekek agya fejletlen, nem úgy fogják fel a dolgokat mint ahogy egy felnőtt. Nincs még meg bennük a realitásérzék, nincs meg az agyi kapacitásuk hogy megértsék az ilyen viccek kontextusát.
Nekik ez úgy tűnt, hogy bejött egy fura ruhás ember és természetellenesen viselkedett, nem pedig úgy, hogy egy családtagjuk bohóckodott.
2022. dec. 26. 11:08
4/18 anonim válasza:
Nahhh, a nagy út végén, nektek se hárfa fog kelleni, hanem porraloltó!
2022. dec. 26. 11:21
5/18 anonim válasza:
Imádom ezt a sztorit 😂😂😂
2022. dec. 26. 11:46
6/18 anonim válasza:
Hány évesek a gyerekek?
2022. dec. 26. 13:10
7/18 anonim válasza:
Nem mindenkinek való gyerek. A te empátiaérzéked a béka segge alatt van. Egy gyerek még nem érti, hogy az csak egy beöltözött ember, számukra ez egy hatalmas trauma lehet, láttam ilyen videókat és a gyerekek tényleg teljesen kikészültek. Ha neked az a vicces, hogy gyerekeket traumatizálsz, akkor nem ártana kezeltetni magad, vagy csak egyszerűen felnőni agyilag.
2022. dec. 26. 13:10
8/18 A kérdező kommentje:
13-14éves gyerekek
2022. dec. 26. 13:12
9/18 anonim válasza:
#8 ja, én azt hittem ovis korúak. 13-14 évesen mondjuk ez már gáz, nekik azért már illene felismerniük egy beöltözött embert. Na mindegy, akkor se jó poén az ijesztgetés.
2022. dec. 26. 13:36
10/18 anonim válasza:
Ők már nem gyerekek, mar nagyon, tinik, lassan már felnőttek lesznek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!