Ojita kérdése:
Zokniban alszotok vagy zokni nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, én nem tudok zokni nélkül aludni, de a barátaim meg csak zokni nélkül tudnak.2022. nov. 30. 19:44
12/24 anonim válasza:
Zokniban alszom el és nélküle ébredek. Sose emlékszem, mikor vettem le.
13/24 anonim válasza:
Boxer vagy rövidnadrág, felül póló, zokni nèlkül (30f)
16/24 anonim válasza:
Zokniban,nyáron is. Legalábbis több napig tartó kánikula kell, hogy legyen, hogy mezítláb aludjak. Most pl jó kis gyapjú zokni van rajtam, jól tartja a testhőt.
17/24 anonim válasza:
Kezeslábas lábfejes pizsamában alszom. Az majdnem olyan, mintha zokni lenne rajtam. Előnye, hogy nem kerül le rólam az éjszaka közepén egy óvatlan pillanatban.
19/24 Metionin válasza:
Csak zokniban. Szerintem az is számít, hogy hogy szoktatták az embert kiskorában, nekem mindig zokniban kellett aludni és már nem is tudnék anélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!