Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nőnek lehetnek-e szenvedél...

Egy nőnek lehetnek-e szenvedélyei?

Figyelt kérdés
Én még soha nem találkoztam olyan nővel, aki hatalmas lelkesedéssel csinált volna valamit. Mármint találkoztam már olyan nővel, akinek volt hobbija, de egyik sesm csinálta olyan szenvedéllyel, mint egy férfi

2022. nov. 22. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

A szenvedély egy érzelem, másik kérdésnél pont az van, hogy a nők érzelmesek, nem a férfiak. Hangoljátok már ezt össze az incel klubban.

Egyébként a nőket, akármiért rajonganak, kiröhögik, úgyhogy megtanulják nem kimutatni ezt. És te is boldogan szarnád telibe, ami egy nőnek sokat jelent.

2022. nov. 22. 16:57
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Persze hogy lehet szenvedélye egy nőnek is.Pl a munkája és emiatt nem is akar mondjuk gyereket mert imádja a hivatását és nem tudna anélkül élni.

A karrierista nők pont a szenvedélyük miatt nem akarnak babát sok esetben vagy pedig húzzák ezzel az időt míg csak lehet.

Nincs ezzel baj.

2022. nov. 22. 17:34
 13/21 anonim ***** válasza:
8%

A nők legnagyobb szenvedélye a férfiak fikázása.

Ha nincsen a közelben férfi akkor beéri egymás fikázásával is.

2022. nov. 22. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

A nők legnagyobb szenvedélye a hiszti, a pénz- és a pasivadászat.

Amelyik nő egyetért ezzel az évszázados tapasztalatokon alapuló, bölcs megállapítással, az egyetértését fejezze ki a lepontozással.

Köszönöm.

2022. nov. 22. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
A pasik sokkal pénzéhesebbek, mint a nők. A pasik régen a hozományért nősültek, és ez ma sem változott, talán csak annyiban, hogy most már azzal is beérik, ha a nő a fizetéséből tartja el őket. Hogy ez a párjuk, vagy anyuci, akinek a nyakán még 60 éves korukban is élősködnek, az helyzet- és lehetőségfüggő.
2022. nov. 22. 22:25
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
16-os, a szánalmasságodat értékeltem a pirossal. A hisztis, pénzéhes, pasivadász anyád szégyellheti magát, hogy ilyen incelt nevelt.
2022. nov. 22. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:
22%

16.os

Te meg annyira sötét vagy, hogy még a számokat sem tudod egymástól megkülönböztetni. Vagyis a sajátodat írtad be, te szerencsétlen.

2022. nov. 23. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Látjuk naponta a "Nagy Ő"-ben, hogy hogyan remeg vagy 20 nő, hogy megkaparintsák egymás elől a pénzes pasast
2022. nov. 23. 13:22
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
17-es, az persze a hülye búra agyadba nem jutott el, hogy menet közben töröltek egy kommentet. :D Nem is csoda, ennyi aggyal, ami neked jutott, érdekes is lenne.
2022. nov. 23. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Nekem szenvedélyem a sport.
2022. nov. 23. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!