Nem. Sok pénzt összespóroltunk, amiből itthon tudtunk házat venni, ezzel megalapozva az anyagiakat.
De ezt a nagy spórolás kint is csak ketten tudja megcsinálni az ember, mikor gyerek van és lakást kell bérelni, meg ovódàt fizetni, akkor ott sem lehet átlagemberként nagy lábon élni.
Annyi, hogy van fix meló a gyártósoron. Nagy életm
2022. nov. 21. 18:26
2/19 anonim válasza:
Utolérték a hazai bérek az német béreket.
Nem érte meg kinn maradni.
Itthon is lehet 600-800 ezret kőművesként megkeresni akkor minek melózzak németben?
2022. nov. 21. 18:27
3/19 anonim válasza:
"Utolérték a hazai bérek az német béreket."
🤣🤣🤣🤣
2022. nov. 21. 18:36
4/19 anonim válasza:
Én hazajöttem svédországból. Több volt a pénzem,de sokkal több a kiadásom is. Félretenni csak párban tudsz ha spórolsz.Itthon ugyanazon a szinvonalon tudok élni,sőt.
2022. nov. 21. 18:39
5/19 anonim válasza:
Én nem is értem aki hazaköltözik, főleg amilyen közélet van itthon...
2022. nov. 21. 18:47
6/19 anonim válasza:
Nem. Takarítani mentem, de nem voltam rá alkalmas. Nem mindenki alkalmas a lerokkantó fizikai munkára. Utána meg már többet kerestem otthon, minek menjek ki azért, hogy egy szar migrinek nézzenek?
2022. nov. 21. 18:53
7/19 anonim válasza:
Mert kint lumpenek voltak de itthon is azok, ha beüt a válság majd jönnek vissza ide külföldre dolgozni, mert otthon tuti nem lesz annyi meló, pláne aki jól is fizet. Én tuti nem mennék haza azért mert volt az országnak 3-4 "jó" éve.
2022. nov. 21. 19:11
8/19 anonim válasza:
Kint ugyanazon a szinvonalon élek takaritasbol mint itt kényelmes irodai meloval.
Kint meg nincs senkim akihez rohanhatnék ha baj van. Családdal vagy párban éri csak meg
2022. nov. 21. 20:02
9/19 anonim válasza:
Nem takarítani kell kimenni, hanem kényelmes irodai melóra. És akkor 3-4-szer fogsz jobban élni ott, mint itthon kényelmes irodai melóval.
2022. nov. 21. 20:18
10/19 anonim válasza:
Jó, oké 9-es, de kényelmes irodai melóra nem külföldi vendégmunkásokat keresnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!