Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nárcisztikus emberek által...

Nárcisztikus emberek által okozott traumában volt már részetek?

Figyelt kérdés
Ha igen,meddig tartott kigyógyulni belőle? Tényleg évekre szóló nyomot hagy az emberben?Aki szeretné,részletesen is elmesélhetni.

ma 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem vonzok ilyen embereket. Nem vagyok a zsákmányuk.
ma 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egész gyerekkorom erről szólt igen.

36 éves vagyok, de máig nem sikerült teljesen felépülnöm.

Mindegy, nem tartom velük a kapcsolatot, a vőlegényem pedig szeret és tisztel :) Ő a családom.

ma 14:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem életemben egyszer volt ilyen.Most.Előszőr és valószinűleg utoljára,mert megtanultam a keserű leckét.Okosabb lettem,de hatalmasat csalódtam,mert azt hittem Ő az igazi.Láttam az intő jeleket,megis homokba dugtam a fejem.Soha többé nem történhet ilyen...de friss az élmény,nem tudom mikor heverem ki.
ma 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Sok mindentől függ, de maradandó lesz és ahogy a mondás is tartja... Minden elmúlik idővel.
ma 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyszerű,de teljesen el kell szakadni az ilyen emberektől,úgy hallottam.Próbálkozom,de sajnos túl sok minden összeköt.
ma 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Utána még majd lesznek nárcik akikkel összefutsz, és egyre jobban tudod majd kezelni őket, ismerősök, barátok bárki lehet a környezetedben, jól figyeld meg mik a jellemzőik ebből az esetből, hogy majd mindig hamar felismerd.
ma 15:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,talán voltak is már,csak nem kötődtem annyira hozzájuk.Egy emberhez kötődtem,de nagyon,mert nem csak szerelem volt,hanem rengeteg közös érdeklődés.Pedig már komolyan mondom,hogy ismerkedésünk 2.hetében megmutatta sötét oldalát.A tüzijátekos esetnél kiakadtam.Mondtam,hogy megyek ki a tüzijátékra aug.20.-án,ő nem tud ott lenni,kérdezte csinálok-e neki videókat róla? Mondom,igen.Aztán végül én se tudtam eljutni oda,így másnap mondom neki,hogy sajnos nem voltam tüzijátékon,így videókat nem tudtam késziteni,erre azt mondja; miről beszélsz,hagyj már a hülyeségeiddel! Na,ezen kiakadtam...azt se tudta mit beszéltünk előző nap.Ez volt a bemutatkozása kb.Akkor kellett volna felvennem a nyúlcipőt.Aztán volt mégtöbb cifra dolog,teljesitetlen ígeretek,minden héten más nézőpont...stb.viszont szeptembertől-novemberig teljesen helyreállt,majd az ünnepek tájékán ismét elkezdte csinálni a feszkót.Majd egyre több kifogással élt,hogy nem ér rá,beteg volt,gondjai vannak,stb.Ja,persze,újabb áldozat van a láthatáron,gondolom.
ma 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
7 Félelmetes a minden héten más nézőpont, igaz a nagyobb nézőpontok inkább pár havonta szoktak úgy megváltozni, mintha az előző nem is lett volna.
ma 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!