Mi volt a leggyomorforgatóbb dolog, amit az interneten találtál?
Facebook-on keringett egy videó és pár kép, amíg le nem tiltották.
Egy biztonsági kamerás felvétel egy fémipari gyárban, elvileg Oroszországban. Nem igazán értek ehhez, de az biztos hogy egy régi típusú esztergagépen dolgozott egy férfi. Valami miatt átnyúlt a gép fölött, az bekapta a kezét és...Hát igen. Utána ment a feje is, meg a többi testrésze, lényegében össze lett hajtogatva, darabokban.
Az egész pár másodperc leforgása alatt történt, mire észrevette egy másik dolgozó már vége volt. Ment volna kikapcsolni a gépet, aztán irányt váltott hogy szóljon valakinek inkább. Úgy ment mint aki részeg, sokkot kapott.
Annyi szerencsém volt hogy a videó nem tartalmazott hangot, és a biztonsági kamerás felvétel miatt olyan pixeles volt mintha kaputelefonról vették volna fel.
Később láttam képeket is a helyszínről, és azok sem voltak túl szépek. Azt tudtam eddig is hogy a hagyományos eszterga gépek borzalmasan veszélyesek tudnak lenni, de a max amit addig láttam az egy olyan videó volt ahol a gép bekapja egy srác pulóverét, és leráncigálja róla. Elkezdett forogni, szóval csak a ruhája lett oda, de ő nem sérült meg akkor.
Ezek mind durvák.
Meg még, ami eszembe jut, hogy kínai munkások beletolnak egy állványzatot a 10000V-os vezetékbe és pár pillanat alatt szénné égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!