Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a leggyomorforgatóbb...

Mi volt a leggyomorforgatóbb dolog, amit az interneten találtál?

Figyelt kérdés

2022. nov. 19. 23:00
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
96%
A végtelen szemétfolyam, amit reklámként becéznek.
2022. nov. 20. 20:26
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Facebook-on keringett egy videó és pár kép, amíg le nem tiltották.

Egy biztonsági kamerás felvétel egy fémipari gyárban, elvileg Oroszországban. Nem igazán értek ehhez, de az biztos hogy egy régi típusú esztergagépen dolgozott egy férfi. Valami miatt átnyúlt a gép fölött, az bekapta a kezét és...Hát igen. Utána ment a feje is, meg a többi testrésze, lényegében össze lett hajtogatva, darabokban.

Az egész pár másodperc leforgása alatt történt, mire észrevette egy másik dolgozó már vége volt. Ment volna kikapcsolni a gépet, aztán irányt váltott hogy szóljon valakinek inkább. Úgy ment mint aki részeg, sokkot kapott.

Annyi szerencsém volt hogy a videó nem tartalmazott hangot, és a biztonsági kamerás felvétel miatt olyan pixeles volt mintha kaputelefonról vették volna fel.

Később láttam képeket is a helyszínről, és azok sem voltak túl szépek. Azt tudtam eddig is hogy a hagyományos eszterga gépek borzalmasan veszélyesek tudnak lenni, de a max amit addig láttam az egy olyan videó volt ahol a gép bekapja egy srác pulóverét, és leráncigálja róla. Elkezdett forogni, szóval csak a ruhája lett oda, de ő nem sérült meg akkor.

2022. nov. 22. 14:57
 33/44 anonim ***** válasza:
83%
crazyshit oldalon vannak durvák
2022. nov. 22. 22:03
 34/44 anonim ***** válasza:
97%
amiket itt írtataok mind láttam, különösebb reakció nélkül. nem tudom hogy csak vannak ilyen embertípusok alapból akik jobban bírják a gore-t, vagy csak a "megszokás" úgymond, vagy valami rendellenesre utal ha megnézek ilyeneket (nyilván nem élvezettel) sajnálom kicsit őket mikor látom de betudom hogy ez is megy a világban
2022. nov. 22. 22:07
 35/44 A kérdező kommentje:
34-es: Szerintem hozzászokott már az agyunk. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy mentális betegség miatt van.
2022. nov. 22. 22:18
 36/44 NTBS ***** válasza:
74%
Régen egy videó, ahol fókákat vertek agyon emberek nagy husángokkal.
2022. nov. 23. 10:13
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Ezek mind durvák.

Meg még, ami eszembe jut, hogy kínai munkások beletolnak egy állványzatot a 10000V-os vezetékbe és pár pillanat alatt szénné égnek.

2022. nov. 23. 11:32
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
37 szénné nem tud égni semmi, a szén elég
2022. nov. 23. 15:47
 39/44 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Úgy hivják nálam hogy Darkweb. Annál durvább nincs.
2022. nov. 26. 23:35
 40/44 anonim válasza:
86%
A cigiken a kép egyértelműen.
2022. dec. 15. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!