Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a leggyomorforgatóbb...

Mi volt a leggyomorforgatóbb dolog, amit az interneten találtál?

Figyelt kérdés

2022. nov. 19. 23:00
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
98%
Nem emlékszek mi volt a címe. De a videó 10-11 perces volt mikkor egy srác egy asszem egy diákot elrabolt megkötözött az ágyánál és bekapcsolta a videót ahol hasba szurkálta és a videón meg vagdosta az áldozatot. És a netre ezt felkerült. Én bírom az ilyesmi dolgokat nézni, de ez nekem is sok volt. Nem is az volt a nagyobb baj hogy undorító volt hanem hogy gcire nyomasztó
2022. nov. 19. 23:22
 12/44 A kérdező kommentje:
8-as: Általában a legdurvább dolgokat a kartell, vagy az ISIL teszi közzé. Hasonlót láttam, abban egy férfit kezdtek apródonként darabolni machetével. ISIL-nél a legrosszabb szerintem az volt, amikor fémketrecben engedte vízalá a foglyokat, így fullasztva meg őket.
2022. nov. 19. 23:28
 13/44 anonim ***** válasza:
98%
Régen az is fent volt a YouTubeon valami fiatal gyerek bele akart ugrani a medencébe, de véletlen a medence szélére esett arccal és gyakorlatilag megsemmisült az arca, ketté nyílt a feje és csak egy felismerhetetlen, véres paca maradt belőle, úgy ült a kórházi ágyon. Régen láttam, de az is elég csúnya volt.
2022. nov. 19. 23:36
 14/44 anonim ***** válasza:
98%
13 én azt hiszem a redditen láttam ilyet, ott a mentősautóban ült. Fejbelőtte magát elvileg shotgunnal. Úgy nézett ki, mint a Dead Space-ben a nekromorfok. Nem tudom, hogy lehet túlélni és hogy lehet élni azután
2022. nov. 19. 23:39
 15/44 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy szerintem, az se élte túl elvileg, amit én írtam. Pár napig életben tartották a kórházban, de egyszerűen nem tudtak vele mit kezdeni az orvosok, olyan szinten roncsolódott a feje, így pár nap után meghalt.
2022. nov. 19. 23:41
 16/44 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy a Dead Space király játék.
2022. nov. 19. 23:41
 17/44 A kérdező kommentje:
15-ös: Vannak néhányan akik shotgun fejlövést is túléltek. Inkább azon csodálkoztam, hogy a plasztikai sebészeknek még azután is sikerült helyreállítani az arcukat.
2022. nov. 19. 23:56
 18/44 anonim ***** válasza:
89%
2 girls 1 cup
2022. nov. 20. 00:22
 19/44 anonim ***** válasza:
98%

Egyszer haverom küldött egy linket egy balesetről ahol egy csaj kétszázzal találkozott egy oszloppal vagy valamivel, konkrétan a csaj szétszakadt, nem kicsit sokkolt le az a fotó.

Meg egy olyat is láttam Facebookon, hogy egy biztonsági kamera felvette ahogy egy házőrző kutyát éjjel egy jaguár vagy hasonló álmában becserkész, a kutya a lábtörlőn aludt az ajtó előtt, a jagur meg odament hozzá, a kutya felriadt, erre a jaguár szétharapta a torkát, spriccolt a vér meg minden, rettentő sokkoló volt.

2022. nov. 20. 01:25
 20/44 anonim ***** válasza:
86%
Orbán Viktor beszédei.
2022. nov. 20. 04:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!