Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tett le az idősebb generác...

Mit tett le az idősebb generáció az asztalra?

Figyelt kérdés

Nem bántásból, tényleg érdekelne. Itt ez a poszt, ami alatt rengeteg idős leírta, hogy a fiatalok mennyire nem tudják, hogy anno hogyan éltek, nekik mennyire nehéz volt. Ez oké. De vannak, akik azt írták, hogy ők építették a mostani világot, és ők már tettek az asztalra. Lol. Tehát a facen kommentelő Erzsike néni találta fel a mosógépet?

Félreértés ne essék, tisztelem az időseket, csak ezt a "letettem az asztalra vmit, hogy nektek jó legyen" dolgot nem értem. Max a gyerekeinek tett jót, de a világnak nem.

2022. nov. 9. 10:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az élet mindig is keméby volt. Azért tett le többet az asztalra, mert többet élt. Neked is muszáj lesz sokat dolgoznod, mert rengeteg mindent elő kell teremteni. Magánvéleményem, hogy a 70-es 80-as években, de a mai napig az allami szférában nagyon sokan csigatempóban dolgoztak/dolgoznak. Nem volt akkora megterhelés, hajtás mint a mai multikban. Nem kellett annyi mindenhez érteni se. Ma már tudjál angolul meg érts a számítógéphez, ez teljesen alap. Stb.
2022. nov. 9. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!