Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az furcsa vagy...

Szerintetek az furcsa vagy elítélendő, ha egy nő vesz magának egy doboz sört pl. egy trafikban?

Figyelt kérdés

Ma ilyen történt velem, vettem egy doboz sört és az eladónőn

azt láttam hogy furcsán néz rám, mintha talán elítélt volna érte. Néhány hónapja egy másik trafikba mentem szintén egy doboz sörért, akkor is hasonlót tapasztaltam.

Van itt esetleg olyan, aki trafikban dolgozik? Milyen benyomásotok van eladóként arról, aki nőként, egyedül a boltba érkezve vesz egyetlen doboz sört?

Csak mert nekem semmi extrának nem tűnik, de van aki esetleg valami miatt rosszallóan vélekedik az ilyenekről?

A kérdés valódi, köszi előre is a válaszokat.

2022. nov. 6. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi nincs benne, normál. Még az is lehet, hogy nem magának veszi.

Nem ciki a legkevésbé sem

2022. nov. 6. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez olyan, mint amikor a pasi tampont vagy betétet vesz. Ultra gáz.
2022. nov. 6. 22:40
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
Lehet h simán szefós szerencsétlen. Egy csomó nőnek van olyan elmebetegsége h csuklóból rühelli az összes többi nőt, mert csak.
2022. nov. 6. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Dolgoztam ilyen helyen pár éve, és tanúsíthatom, hogy a legtöbb eladót az sem érdekelné különösebben, ha a kuncsaft ott helyben ölné meg magát előttük.

Azt veszel amit akarsz, nem ítélkezik senki.

2022. nov. 7. 01:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Holtbiztos, hogy csak te láttad beléjük ezt, pont azért mert szégyellted.
2022. nov. 7. 03:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlgondolod.
2022. nov. 8. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
En mindig Kobanyait kertem, raadasul melegen (tehat nem a hutobol), es nem tapasztaltam ilyet. Pedig ez elvileg tenyleg gaz :D
2022. nov. 21. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!