Csak szerintem végtelenül proli és undorító, ha valaki az utcán pisil?
Figyelt kérdés
Állítólag civilizált lények vagyunk, az ég szerelmére. Nem igaz, hogy nincs bennünk annyi tartás hogy nem vizelünk az utcára, hogy utána mások abban lépkedjenek, vagy nézegessék a hugyos falat. Meg a bokorba sem, ami egy élőlény. Mi a f*szomért elfogadott lehugyozni egy élőlényt? Ennyi tisztelet nincs az emberekben a körülöttük lévő világ iránt? És mielőtt valaki beírja hogy "há jó van de nem volt a közelben budi", vissza lehet tartani! Nem akarom elhinni, hogy az alatt a 2-3 óra alatt (és akkor még nagyon keveset mondtam) amíg az ember képes visszatartani, sehol a közelben nem volt egy wc. Csak akarat kérdése. Egyetlen kivétel a pici gyerek, aki tényleg nem tudja visszatartani.2022. nov. 5. 12:28
31/32 anonim válasza:
Egyetértek, nagyon rossz dolog az utcán pisilni. Én elég ritkán látok ilyet.
Én a városokban éppen ezért, a higiénia miatt fentartanék tiszta, elérhető, nappal igénybevehető helyeket erre. (Ahogy ez Angliában is van pl.) Ehelyett nálunk nagyjából nincs ilyen sehol. Se játszótér közelében, se az üzletekben, stb. Ahol meg van, Margitsziget, Pláza, szabadstrand- ott fizetős! Ha fizetős, akkor lesz olyan akinek az drága.. és hát máshol végzi a dolgát..Szóval én kifejezetten civilizált és jó dolognak tartanám, ha a helyi adóból jutna erre az önkormányzatoknak.
32/32 anonim válasza:
Hülye vagy, a növényeknek semmi bajuk nincs tőle. A földnek pláne. Az utcát még megértem hogy proli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!