Csak én érzem úgy, hogy a Magyar társadalom végtelenül gonosz és kegyetlen?
Csak a negatív oldalát nézed mindennek - és pár eset alapján extrapolálsz. Nagyon pesszimista leírás.
Nem lehet ennyire általánosítani.
Számtalanszor parkoltam "necces" helyen - még sose kaptam büntetést, nem volt se kamera, se semmi.
De ebből nem vonom le a következtetést, és nem általánosítok, hogy ez mindenhol így van, és nem kell foglalkozni a táblákkal...
Mitől vagy ilyen negatív-beállítottságú?
túlzó negatív sztereotípia!
Én is itt élek, és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művel a politika, mit acsarkodnak mások.
Szerető családom van, elég nagy baráti köröm, jó munkahely, szeretem csinálni a munkámat.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem létezik a leírt jelenség - de messze nem kell alávetni magadat a közhangulatnak.
Ki is miért akart elpusztítani téged? Konkrétan ki és miért tipor le téged? A többi felsorolt sirámra is írhatnál példát....
Ha ez mind veled történt volna meg, szerintem nem itt írogatnál...
Én részben egyetértek veled Kérdező, csakhogy amit írsz, az nem kizárólagos magyar sajátosság, hanem a világon mindenütt ilyenek az emberek, jók és rosszak vegyesen.
Nem tudom, hogy a te dán, norvég, de még amerikai ismerőseid kifélék-mifélék, de Dániában, Norvégiában és főleg Amerikában (na utóbbiról jobb nem is beszélni!) vannak mindenfélék.
Ha innen elmész, akkor azt legfeljebb a jobb kereset reményében tegyed, de az ottani emberektől sehol ne várj csodát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!