Csak szerintem végtelenül proli és undorító, ha valaki
az utcán pisil?
Figyelt kérdés
Állítólag civilizált lények vagyunk, az ég szerelmére. Nem igaz, hogy nincs bennünk annyi tartás hogy nem vizelünk az utcára, hogy utána mások abban lépkedjenek, vagy nézegessék a hugyos falat. Meg a bokorba sem, ami egy élőlény. Mi a f*szomért elfogadott lehugyozni egy élőlényt? Ennyi tisztelet nincs az emberekben a körülöttük lévő világ iránt? És mielőtt valaki beírja hogy "há jó van de nem volt a közelben budi", vissza lehet tartani! Nem akarom elhinni, hogy az alatt a 2-3 óra alatt (és akkor még nagyon keveset mondtam) amíg az ember képes visszatartani, sehol a közelben nem volt egy wc. Csak akarat kérdése. Egyetlen kivétel a pici gyerek, aki tényleg nem tudja visszatartani.
Nekem speciál nem lenne bajom vele, hogy a futár beugorjon wc-re, miután kihozta a csomagom vagy a rendelésem, de az én vagyok.
#8 Attól hogy nincsenek érzelmei és érzékelése, még ugyanolyan élőlény mint bármi más. Ennyi erőből a súlyosan szellemi fogyatékos embereket is le lehet hugyozni, mert ők sem érzékelik a világot maguk körül?
2022. nov. 5. 13:08
12/32 anonim válasza:
Ha egy súlyosan szellemi fogyatékos lenne az útszélén és nekem hugyoznom kéne, hát na. Lehugyoznám, igazad van.
2022. nov. 5. 13:10
13/32 anonim válasza:
Ha te egyszintre rakod a bokrokat a szellemi fogyatékos emberekkel akkor mindenképpen. De egy bokor csak egy bokor, és nem ember. Ne toljuk már fullban a kretént.
2022. nov. 5. 13:10
14/32 anonim válasza:
Majd ha a fizetésemből telik mindig a 200-akra hogy bemenjek a wc-be akkor be megyek. (Jelenleg örülök ha kenyeret tudok venni.)
2022. nov. 5. 13:14
15/32 anonim válasza:
Én Győrbe jártam középsuliba, akkor nem volt nálam pénz, csak a diákbérletem és nagyon kellett pisilnem, egy eldugott részen megoldottam, azóta eltelt 10 év, nem volt más megoldás! Egyébként nem szoktam közterületen.
(felnőtt fejjel belegondolva bármelyik vécésnéninek szólhattam volna, megértették volna a helyzetet és megengedték volna hogy használjam a mosdót.
2022. nov. 5. 13:30
16/32 anonim válasza:
De felnőttként elzavartak volna szerintem!
2022. nov. 5. 13:31
17/32 erogeen válasza:
Én inkább bepisilek, ha nagyon kell. F
2022. nov. 5. 13:39
18/32 anonim válasza:
18 Ez sűrün előfordul? Nem azért, de ha behugyálsz, akkor is kifolyik az útra. Vagy a fűre ha füvön hugyozol be vagy ha buszon hugyozol be ott az ülés lesz hugyos amibe ha beleülnek kvázi lehugyoztál egy embert.
2022. nov. 5. 13:44
19/32 anonim válasza:
A futárok kb. félóránként egy étterembe betérnek, ahonnan viszik a kaját.
Miért lenne ez nekik probléma?
2022. nov. 5. 14:35
20/32 anonim válasza:
Nekem ha nagyon kell, akkor legtöbbször besétálok egy közeli kávézóba, étterembe. De alapból szofisztikáltan nézek ki, nem egy utolsó csövesnek, úgyhogy nem teszik szóva. De nem is nagyon érdekli őket, mert gondolom azt hiszik, hogy épp most ültem le egy asztalhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!