Ismertek végtelenül beképzelt embert? Milyen?
Én egy frissen kezdett mentős sráccal találkoztam egy szórakozóhelyen. Viszonylag ittasan mélyen belemerülve ecsetelt mindenfélét hogy ő milyen sokat tanult meg mekkora tett hogy kiáll másokért, hogy beki nem lehet újat mondani az egészségügyben, ilyenek. Neki a kezébe adtam volna szívem szerint egy anatómia atlaszt hogy visszavegyen magából, de sajnos épp nem volt nálam azon a szombat estén :D
KIEMELEM, HOGY(!): Nagyon tisztelem a katasztrófavédelmiseket, így a mentőseket is nyilván. A példám CSAK az adott emberre irányult! Véletlen sem a mentősöket vagy bármely hivatást akartam szidni!
Igen. De szakmunkasokat de lenèzik a diplomasokat meg esetekben többet is keresnek.
De ök az a réteg akik a leghajlamosabbak màsokat kritizálni
Igen ismerek. Egy 40es pasi, egy lepukkant fatelepet vezet. Azt sem értem hogy nem sittelték még le a lopott szlovák fáért.
Szóval a pasi egy igazi seqqfej, mindig mindent jobban tud, 2x annyit csinált mint más, mindenhez (is) ért az agysebészettől az autószerelésig, a nőkkel egy igazi terrorizáló bunkó. Nála beképzeltebb és bunkóbb embert életemben nem láttam.
Igen, hatalmas nagy királynak képzeli magát. :D
És nem érti, hogy a nők miért pattintják le egymás után.
Pedig ő akkora istenkirályalfahím.
És nem érti, hogy miért nem dolgoznak 1-2 hétnél tovább nála az emberek. :D
Bánja a halál, csak csinálják xDD
Köszi mindenkinek, várok még ilyeneket!
Az a baj, hogy a mentőtiszt el is lehet telve magától, mert nagyon nehezen lehet megszerezni azt a diplomát... Nálunk valamelyik évben csak 3 ember végzett.
Meg ez a hozzáállás kell nekik, enélkül nehezen lehet csinálni, azt amit őket csinálnak.
Üdv egy ex SE-ETK-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!