A nyugat-európai emberek miért ilyen beképzelt sznobok?
Általánosítás.
Könnyű ellenpéldát találni.
Nem azok,helyén van az önbecsülésük meg van eszük.
Itt keleten nem csak irigyek hanem ostobák az emberek,csak nézzünk Münchenben meg Budapesten a kocsiparkkal együtt.
Rövidebb-hosszabb ideig elég sok országban jártam és éltem, és abszolút nem értek egyet az állításoddal.
Mindenhol vannak mindenféle emberek. Nem ismersz minden embert, így pár ember példájából kiindulva ostobaság egy ekkora területre levonnod a következtetésedet.
Ha mindenképpen általánosítani szeretnél, akkor az én véleményem szerint keleten vannak a legbunkóbb és legirigyebb emberek. Ismételten, ez általánosítás, hiszen a legközelibb barátaim közt vannak magyarok és oroszok is.
Várom a napot, amikor az emberek rájönnek arra, hogy nem Kelet-Európában vagyunk, hanem Közép-Európában.
Akkor sem leszünk keletiek, hogyha a szövetségesek -nagy örömmel- átadták a térséget a Szovjeteknek, és akkor valóban lehetett beszélni Keletről és Nyugatról. De azóta, és az előtt nem. Ez akkor sem lesz ma érvényes, ha az okosok gondolkozása megragadt '89 előtt.
6
De ezzel pont az én állításomat erősíted, hiszen a sznobság pont erről szól. Más ember lenézni idióta szempontok alapján.
9
Mit értesz az önbecsülés alatt? Hogy többre tartják magukat más embernél?
Szerintem ez a legszánalmasabb, amikor valaki felsőbbrendűnek érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!