Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetek beképzelt?

Hogyan lehetek beképzelt?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre egy kicsit többet kapni az élettől. Tanárszakos (term.tud.) vagyok, sajnos mi vagyunk azok, akikbe egy jó nagyot lehet rúgni. Arra gondoltam, hogy ha majd elhelyezkedem a pályán, szeretném visszakapni azt, amit elvesztettem az évek alatt, itt gondolok a beleőrölt energiára stb.

Hogyan változhatnék beképzeltté? Olyan személyiség szeretnék lenni, aki lesz@r mindent. Úgy érzem, kijárna már egy kis plusz, mivel nem mindennapit teszünk le az asztalra.

2020. ápr. 8. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással mit keresel a szakon, miért akarsz tanár lenni? Ha neked is szar, legyen mindenki másnak is?
2020. ápr. 8. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most már értem miért van annyi elbäszott tanár...
2020. ápr. 8. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, soha nem kerül gyerek a kezed közé! Kijárna plusz?! Ki mondta,hogy ezt a pályát válaszd? Ha pluszt akarsz, akkor tudományos munkába feccöld az energiád. Jaaaahhh, hogy az meg nem megy? Egy öntelt kis hólyag vagy!
2020. ápr. 8. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért aki beképzelt, abba nem lehet belerúgni? :D Amire te gondolsz az az önmagadért való kiállás, esetleg egy kis sztoicizmus. Ha viszont minden áron arrogáns akarsz lenni, akkor jobbnak kell lennes másoknál. Kezdhetnéd pl azzal, hogy kicsit szofisztikálod a tudásod és a látásmódodat, mert így elég félműveltnek tűnsz.
2020. ápr. 8. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért akarsz tanár lenni nem is értem miért nem mentél más szakra.
2020. ápr. 9. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!