Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem végtelenül...

Csak szerintem végtelenül proli és undorító, ha valaki az utcán pisil?

Figyelt kérdés
Állítólag civilizált lények vagyunk, az ég szerelmére. Nem igaz, hogy nincs bennünk annyi tartás hogy nem vizelünk az utcára, hogy utána mások abban lépkedjenek, vagy nézegessék a hugyos falat. Meg a bokorba sem, ami egy élőlény. Mi a f*szomért elfogadott lehugyozni egy élőlényt? Ennyi tisztelet nincs az emberekben a körülöttük lévő világ iránt? És mielőtt valaki beírja hogy "há jó van de nem volt a közelben budi", vissza lehet tartani! Nem akarom elhinni, hogy az alatt a 2-3 óra alatt (és akkor még nagyon keveset mondtam) amíg az ember képes visszatartani, sehol a közelben nem volt egy wc. Csak akarat kérdése. Egyetlen kivétel a pici gyerek, aki tényleg nem tudja visszatartani.

2022. nov. 5. 12:28
1 2 3 4
 21/32 erogeen ***** válasza:
18%
18! Igyekszem nem kárt tenni senkiben és semmiben. Nyugi, a busz ülések biztonságban vannak.Tartogatom a végsőkig, igyekszem, de ritkán előfordul, h becsurog. F
2022. nov. 5. 15:26
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, te szegény bokorvédő! Ennyi erővel büntesd meg a kutyatulajdonosokat is, mert a kutyáik lehugyozzák a bokrokat meg a fàkat. Sőt szerintem összességében több kutya hugyozik ucán sétáltatás közben, mint ember.
2022. nov. 5. 16:54
 23/32 anonim ***** válasza:
73%
22: csakhogy mi emberek, ellentétben az állatokkal, képesek vagyunk beilleszkedni a társadalomba és civilizáltan viselkedni. Ezalatt pedig nem azt értem, hogy éjszaka, amikor már semmi sincs nyitva, olyan szégyentelen lenne keresni egy bokrot, ahol nem lát senki, de fényes nappal, emberek között pisilni a köztéren igenis proli dolog.
2022. nov. 5. 17:04
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

23. Szó sem volt a kérdésben "fényes nappal emberek között"-ről, csak általánosságban az utcán vizelésről meg a "bokorvédelemről". A legtöbb ember azért keres egy eldugott kevésbé látható helyet, ha rájön. Legalábbis nekem eddig még nem akartak a számba hugyozni.

Ja, elvileg civilizáltak vagyunk, de minden harmadik ember (pár) nyalja-falja egymást nyilvános helyen, hogy a nyelve a másik szájában van, na az sokkal jobban zavar, mint. Hogy valaki elmegy egy félreeső helyre a bokorba hugyozni.

2022. nov. 5. 17:11
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
Valóban nem konkretizálta a kérdező, hogy pontosan mire gondol, de abban egyetértek, hogy proli dolog járókelők között pisilni (teljesen mindegy hogy a bokrokra, fákra, betonra, hulladékra).
2022. nov. 5. 17:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére az tényleg ritka. Az vagy drogos, vagy be van baszva vagy "mindenmindegy" hajléktalan. A többségben azért még van szégyenérzet és biztos nem jókedvében hugyozik a bokorba.
2022. nov. 5. 17:25
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Rég röhögtem ilyen jót, mint a kérdés megfogalmazásán ("Mi a f*szomért elfogadott lehugyozni egy élőlényt?" xD), meg a válaszokon.

Amúgy egyetértek, tényleg prosztó dolog, de ha egyszer már nem tudja tovább tartani... Nekem pl. két óra is pokolnak tűnik pisilés nélkül, ha nem tudok sehova elmenni (mint pl. covid alatt, mikor lezárták a mekiben is a wc-ket), akkor bizony lepisilem szegény fűszálakat. Persze igyekszem úgy megoldani, hogy ne lássa senki a holdvilágos seggem.

2022. nov. 6. 15:09
 28/32 anonim válasza:
100%
Én a tegnap a Corvinus egyetem főbejárata mellett haladtam el fényes nappal, amikor azt látom, hogy egy csöves nadrágja a bokáján és éppen pottyantja a szart a földre. A társa adagolta neki a wc papírt. Majd kiköptem a belem. Mikor jöttem vissza, addigra elkotródtak, de a csomagot otthagyták...🥴
2022. nov. 10. 08:18
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
20# ja b@zdmeg az alföld közepén a legközelebbi település 20 kilométerre rámjön majd pont biztos lesz egy fåszom kávézó vagy nyilvános WC vagy hogy gondoltad? Tudod Magyarország nem csak BP.-ből áll
2022. nov. 10. 10:20
 30/32 anonim válasza:
100%

Szánalmas vagy kérdező!

Erre van időd és energiád hogy ilyenen problémázz 🙄

2022. nov. 13. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!