Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek-e olyant, aki még...

Ismertek-e olyant, aki még mindig retteg a covidtól?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy még mindig mindenhova maszkban megy, elvárja a másfél méter távtartást. Meg a szabadidejében, ha teheti, ki sem mozdul otthonról, vendéget sem fogad. Vannak még ilyen beteges parázók? Maszkviselőket ugyebár látni még.

2022. okt. 30. 12:22
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
0%

Mert semmi köze ahhoz amit írtam.

Az, hogy direkt az arcomba köhögnek, beszólnak, röhögnek, mi köze van ennek ahhoz hogy te látsz vkit aki maga mellé teszi a táskáját és mit csinál egy üzletben?

Amúgy mindenkinek más a szemelyes tere és elárulom, hogy 20 évvel ezelőtt is rühelltem, mikor meg nem az határozta meg a világot hogy járvány és oltott/oltatlan, maszkos/maszkatlan, ha valami perverz agyhalott paraszt kihasználja a zsúfoltságot és a nyakamba liheg.

Ha ennyire imádod a tömegnyomort, menj kínába, járj diszkóba.

Annyira utálom a fajtádat es a tömeget, hogy 2 honap múlva munkahelyet is valtok es nem fogok többet a fővárosba menni. A masik dolog ami megteszek az, hogy nem fogom megnézni a további frusztrált ugatásodat itt.

2023. máj. 30. 08:39
 52/55 A kérdező kommentje:
51: Figyu, én egy k**va rossz szót nem írtam rólad, így dunsztom nincs, mi a franc bajod van. Azt írtam, hogy mindenkinek joga van úgy hozzáálni, mint neked. Ha valaki maszkozni akar, tegye. Ha távolságot akar és tud tartani, tegye azt is. De másokat ne vegzáljon, ne várja el tőlük ugyanezeket. Ha nem tudja magának megoldani a távolságtartást, akkor ne utazzon azzal a tömegközlekedési eszközzel, hanem várja meg a következőt vagy szépen gyalogoljon. De azt ne várja el, hogy az ő kedvéért majd feleannyi ember fog csak utazni meg majd görcsösen másfél métereznek. Az ezt megkövetelő szabályzat lassan másfél éve feloldva.
2023. máj. 30. 16:39
 53/55 anonim ***** válasza:
11%
Én hordok maszkot általában, de köze sincs hozzá a kovidnak vagy betegségnek. Szubkultúrális öltözködési darab.
2023. jún. 22. 13:10
 54/55 NTBS ***** válasza:
60%
Sajnos az enyém újrakezdte, most nyáron.
2023. júl. 3. 09:22
 55/55 A kérdező kommentje:
54: Mármint mid vagy kid?
2023. júl. 3. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!