Ismertek-e olyant, aki még mindig retteg a covidtól?
Van egy ilyen.
Rajta kívül senki. Már a legnagyobb parázós nyugdíjas szomszédaim is leszálltak a témáról.
Szerencsére már senki nem a környezetemben, bár még néha felbukkan a téma.
Különben friss hír
New York állam legfelsőbb bírósága a múlt héten úgy döntött, a munkáltatóknak vissza kell venniük minden olyan munkavállalót, akit azért bocsátottak el, mert nem volt hajlandó beoltatni magát a covid ellen. A Fox News közlése szerint a határozat indoklásának fő pontja, hogy immáron tudományosan is bizonyítható: a védőoltás nem akadályozza meg az egyént a koronavírus elkapásában és továbbadásában. A bíróság döntése értelmében visszamenőleg az elmaradt fizetésüket is meg kell kapniuk a munkahelyükről kirúgott oltatlanoknak. Az ügy előzménye, hogy New Yorkban ez év elején nagyjából 1700 oltatlant bocsátottak el, miután a város korábbi polgármestere, Bill de Blasio oltási kötelezettséget rendelt el a munkahelyeken. Mivel a kirúgottak közül sokan rendőrök és tűzoltók voltak, jelentős mértékben romlott a közbiztonság helyzete a városban, ezért szakszervezeti vezetők hónapok óta lobbiztak az oltatlanok visszavétele mellett. A legfelsőbb bíróság hétfői ítéletével végül teljesült a követelésük.
Nem szabad hagyni hogy ez a gyalázat újra megtörténjen. Ki kell listázni az összes férget aki felelős és segített ezt az emberiség ellenes bűnténysorozatot végrehajtani.
Ne felejtsd el a szomszédaidat, pénztárosokat, sofőröket akik üvöltöttek ha nem húztál szájkosarat.
Ne felejtsd el a munkáltatókat munkatársakat akik az oltásra akartak kényszeríteni ha maradni akartál.
Ne felejtsd el a náci féreg orvosokat, nővéreket akik embereket kültek meghalni a rosszul beálított lélegeztetőgépekre, nyugtatókkal telitömködve.
Ne felejtsd el a mocskos féreg rendőröket akik ezt az egész gyalázatot az emberiségre kényszerítették és olyan embereket vertek félholtra akiknek a legnagyobb bűnük az hogy éltek a testi autonómiájukkal.
Ne felejtsd el a parazita politikusokat, gyárosokat akik ezt az egészet elkezdték, profitáltak belőle, és a szabadság ellen fordultak.
Ne felejtsd el a családtagokat akik ellened fordultak és kényszeríteni akartak.
https://www.youtube.com/watch?v=XmFY2PB-1xM
Ez nem maradhat bűntetlenül.
Sokan kaptuk el az elmúlt hetekben, rokonok, barátok, pedig nem találkoztunk velúk. 39.5 fokos láz 3 napig szted mennyire enyhe? És képzeld, én is ilyen maszkos idióta vagyok, mert ki nem szarja le, hogy betegen tömegközlekedik és szarrá köhög mindenkit? Nekem nincs időm betegnek lenni bár most mégis sikerült sajnos. Nincs időm a hozzád hasonló egoista birkák miatt betegszabadságot venni. Birka azért, mert senki nem zendül fel arra, hogy a fél ország betegen dolgozik, mert fél, hogy kirúgják. Nekem fontosabb az egészségem, mint az, hogy a főnök dühöng. Ezen kívül azt is fontosnak tartom, hogy ne fertőzzek meg másokat, de ez ebben az országban egy 2000-ed rangú kérdés.
Nem gyáva bzi vagyok, csak egyébbel szeretném tölteni az időm és költeni a pénzem mint betegségre.
De valószínű az intelligenciátok nem fogja már ezt a hullámhosszat.
Úgy hogy a párom sajnos "cikinek" tartja, hogy jaj mit szólnak mások és nem hord. Tőle kaptam el.
Most azért egy kicsit elgondolkozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!