Ismertek-e olyant, aki még mindig retteg a covidtól?
Te az a típus vagy, aki hajlandó mindent feladni és másokat is elnyomni csak azért, hogy kicsit nagyobb biztonságban érezze magát. Adja az Isten, hogy az ilyenek mind elhulljanak végre és újra szabad lehessen az emberiség.
22: Azt várná, hogy a párja is maszkozzon.
De amúgy a legtöbben azért viselik, mert azt hiszik, hogy az megvéd a vírustól.
Vigyázz Kroms, mert az átok visszapattan.
Mellesleg 5-6 évvel ezelőtt, mikor híre-pora sem volt covidnak, nagyon beteg voltam, behívott a háziorvos és maszkot tettem, hogy ne fertőzzek meg embereket amíg utazom, miközben alig kaptam levegőt és 138-as volt a pulzusom. Szegényekrt nagyon elnyomtam.
Most is elég beteg vagyok, te pedig a halálomat kívánod. Nem is ismersz. A szemembe mernéd mondani élőben?
Csak a gyakorin jár a szád gondolom. Mindenesetre kiléptem innen. Az anyádozás még oké, de hogy a halálomat kérd az Istentől..ez azért meghalad bizonyos dolgokat.
26
Ilyen is van, igen, ez még nem bizonyíték semmire sem.
Engem nem érdekel ki hord maszkot, senkire se akarok rákényszeríteni semmit, akit manapság még érdekel a maszk nyújtotta védelem, az mind ffp2-est hord, és az tényleg véd, akkor is ha a másikon nincs maszk. Kifejezetten szeretem is, hogy ha valakivel beszélek, nem fújtat a pofámba közvetlenül, vírustól teljesen függetlenül. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!