Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek-e olyant, aki még...

Ismertek-e olyant, aki még mindig retteg a covidtól?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy még mindig mindenhova maszkban megy, elvárja a másfél méter távtartást. Meg a szabadidejében, ha teheti, ki sem mozdul otthonról, vendéget sem fogad. Vannak még ilyen beteges parázók? Maszkviselőket ugyebár látni még.

2022. okt. 30. 12:22
1 2 3 4 5 6
 21/55 Kroms ***** válasza:
50%

Te az a típus vagy, aki hajlandó mindent feladni és másokat is elnyomni csak azért, hogy kicsit nagyobb biztonságban érezze magát. Adja az Isten, hogy az ilyenek mind elhulljanak végre és újra szabad lehessen az emberiség.

2022. nov. 6. 16:11
 22/55 anonim ***** válasza:
33%
De 21, meg tudnád mondani, hogy mégis kit nyom el azzal, hogy a buszon maszkot húz, hogy mások ne kapják el tőle a betegségét? Vagy betegség nélkül akármikor.
2022. nov. 6. 16:23
 23/55 A kérdező kommentje:

22: Azt várná, hogy a párja is maszkozzon.

De amúgy a legtöbben azért viselik, mert azt hiszik, hogy az megvéd a vírustól.

2022. nov. 6. 16:28
 24/55 anonim ***** válasza:
40%

Vigyázz Kroms, mert az átok visszapattan.

Mellesleg 5-6 évvel ezelőtt, mikor híre-pora sem volt covidnak, nagyon beteg voltam, behívott a háziorvos és maszkot tettem, hogy ne fertőzzek meg embereket amíg utazom, miközben alig kaptam levegőt és 138-as volt a pulzusom. Szegényekrt nagyon elnyomtam.

Most is elég beteg vagyok, te pedig a halálomat kívánod. Nem is ismersz. A szemembe mernéd mondani élőben?

Csak a gyakorin jár a szád gondolom. Mindenesetre kiléptem innen. Az anyádozás még oké, de hogy a halálomat kérd az Istentől..ez azért meghalad bizonyos dolgokat.

2022. nov. 6. 16:35
 25/55 anonim ***** válasza:
31%
Kétszer voltam maszkkal covid pozitív, lázas, folyamatosan köhögő emberek otthonában közel 30 percet. A maszk valamennyire véd. Ti nyugodtan hidjetek, csináljatok amit akartok, leszarom.
2022. nov. 6. 16:40
 26/55 A kérdező kommentje:
25: Én meg ismerek olyat, aki lefeküdt egy pozitív csajjal, és mégsem kapta el tőle.
2022. nov. 6. 16:43
 27/55 anonim ***** válasza:
27%

26

Ilyen is van, igen, ez még nem bizonyíték semmire sem.

Engem nem érdekel ki hord maszkot, senkire se akarok rákényszeríteni semmit, akit manapság még érdekel a maszk nyújtotta védelem, az mind ffp2-est hord, és az tényleg véd, akkor is ha a másikon nincs maszk. Kifejezetten szeretem is, hogy ha valakivel beszélek, nem fújtat a pofámba közvetlenül, vírustól teljesen függetlenül. Bocsi.

2022. nov. 6. 17:01
 28/55 A kérdező kommentje:
27: Akkor járjál maszkban életed végéig!
2022. nov. 6. 17:26
 29/55 NTBS ***** válasza:
86%
Igen, sajnos. Nagyon nehéz vele.
2022. nov. 14. 16:22
 30/55 anonim ***** válasza:
83%
Mindig viselte a maszkot,amikor szabadteren talalkoztunk. Aztan megtalaltam a rendorsegi korozottek listajan 😂😂😂
2022. nov. 15. 01:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!