Ismertek-e olyant, aki még mindig retteg a covidtól?
Nevetséges, hogy még évekkel azután is vannak, akik "kovidosnak" képzelik magukat/a rokonaikat, hogy maga a Müllerg*ci többször elmondta, hogy a "teszt" képtelen bármit kimutatni, mindenkit a kamuvid áldozataként tartanak nyilván, akinek valaha is volt egy pozitív eredménye, és amúgy meg aki azzal volt kezelve kórházban, mikor meghalt, azok közül is csak 3%-nál volt maga a "betegség" a halál oka...
Aki nem hiszi, járjon utána: [link]
Buszon a mögöttem ülő arról beszpélt valakivel telefonon, hogy ő bizony bement a munkahelyére dolgozni, még úgy is, hogy lázas. És hát buszon is ilyen állapotban utazik, hogy átadja a betegségét másoknak, lázasan. Nyilván nem a covidra gondolok, de sajnos akadnak emberek, akik fertőző betegségekkel utaznak a buszon, így én is elgondolkozom néha, nem kellene-e felvennem a maszkot.
Amúgy sok rossztól is véd a maszk, nem csak a covidtól. Az autók bűzét nem érzem maszkban, meg az építkezéssel járó port is szűri. A cigifüstöt sajnos nem szűri. Speciel télen sem baj, ha elkerülöd a megfázást, influenzát.
Szóval ha valaki maszkot hord, az nem is akkora hülyeség. Persze mindenhol nem kell.
Nekem nincs időm beteg lenni. Ahogy az előző is írta, nagyon sokan betegen járnak dolgozni (mert egy barom a főnökük, mert leszarják, mert kell a pénz, mert akármi), ezért többnyire főleg pl.4-6-oson maszkkal járok. Tudom magamról, hogy lehet akármilyen hideg, megázhatok, megfázhatok, nem lesz semmi bajom másoktól viszont nagyon könnyen elkapom. 10-ből 8x kapok gúnyos megjegyzéseket, van aki direkt az arcomba köhög és röhög utána.
Szánalmasnak tartom a tömeget, aki amellett, hogy buta és manipulálható, rosszindulatú és ráadásul nincs saját élete sem, mert ha lenne, nem érne rá azzal foglalkozni, hogy van-e rajtam maszk vagy nincs.
Utolsó, te nem a 47-re válaszoltál hanem valami másra.
De nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!