Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek-e olyant, aki még...

Ismertek-e olyant, aki még mindig retteg a covidtól?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy még mindig mindenhova maszkban megy, elvárja a másfél méter távtartást. Meg a szabadidejében, ha teheti, ki sem mozdul otthonról, vendéget sem fogad. Vannak még ilyen beteges parázók? Maszkviselőket ugyebár látni még.

2022. okt. 30. 12:22
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
8%
40-es boomer persze jól reprezentálod az ország mentális állapotát..
2022. dec. 17. 10:37
 42/55 anonim ***** válasza:
24%
Rajtunk most ment át az a sz@r. Nem, nem volt "tök enyhe".
2022. dec. 19. 11:28
 43/55 Kroms ***** válasza:
66%

Nevetséges, hogy még évekkel azután is vannak, akik "kovidosnak" képzelik magukat/a rokonaikat, hogy maga a Müllerg*ci többször elmondta, hogy a "teszt" képtelen bármit kimutatni, mindenkit a kamuvid áldozataként tartanak nyilván, akinek valaha is volt egy pozitív eredménye, és amúgy meg aki azzal volt kezelve kórházban, mikor meghalt, azok közül is csak 3%-nál volt maga a "betegség" a halál oka...

Aki nem hiszi, járjon utána: [link]

2022. dec. 19. 19:43
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkatársam van ilyen, de ő covid előtt is egy kicsit túlzottan egészségmániás volt és betegesen fél mindenféle betegségtől. A közvetlen környezetemben nincsenek ilyenek. Azt szoktam egyébként utcán meg közösségi tereken látni, hogy van, aki tömegközlekedési eszközön, színházban stb, tehát olyan helyeken, ahol sok ember van egy légtérben egyszerre, hordja a maszkot.
2023. jan. 27. 15:20
 45/55 anonim válasza:
100%
Tudom késön irom már majdnem fél éve de a 11-es válaszan komolyan meglepödtem hogy vannak ilyen emberek.nem akarok senkit sem sértegetni de ez már beteges
2023. márc. 10. 01:45
 46/55 anonim ***** válasza:

Buszon a mögöttem ülő arról beszpélt valakivel telefonon, hogy ő bizony bement a munkahelyére dolgozni, még úgy is, hogy lázas. És hát buszon is ilyen állapotban utazik, hogy átadja a betegségét másoknak, lázasan. Nyilván nem a covidra gondolok, de sajnos akadnak emberek, akik fertőző betegségekkel utaznak a buszon, így én is elgondolkozom néha, nem kellene-e felvennem a maszkot.

Amúgy sok rossztól is véd a maszk, nem csak a covidtól. Az autók bűzét nem érzem maszkban, meg az építkezéssel járó port is szűri. A cigifüstöt sajnos nem szűri. Speciel télen sem baj, ha elkerülöd a megfázást, influenzát.

Szóval ha valaki maszkot hord, az nem is akkora hülyeség. Persze mindenhol nem kell.

2023. máj. 28. 00:39
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs időm beteg lenni. Ahogy az előző is írta, nagyon sokan betegen járnak dolgozni (mert egy barom a főnökük, mert leszarják, mert kell a pénz, mert akármi), ezért többnyire főleg pl.4-6-oson maszkkal járok. Tudom magamról, hogy lehet akármilyen hideg, megázhatok, megfázhatok, nem lesz semmi bajom másoktól viszont nagyon könnyen elkapom. 10-ből 8x kapok gúnyos megjegyzéseket, van aki direkt az arcomba köhög és röhög utána.

Szánalmasnak tartom a tömeget, aki amellett, hogy buta és manipulálható, rosszindulatú és ráadásul nincs saját élete sem, mert ha lenne, nem érne rá azzal foglalkozni, hogy van-e rajtam maszk vagy nincs.

2023. máj. 28. 08:26
 48/55 A kérdező kommentje:
47: Alapvetően mindenkinek a maga dolga, hogy mitől parázik. De azon berágnék, ha bárhol nyilvános helyen valaki beszólna, hogy tartsam tőle a másfél métert, olyan helyzetben, ahol ez csak kényelmetlenül kivitelezhető (pl. boltban vásárlás, sorbanállás) vagy zsúfolt tömegközlekedési eszköz duplaülésén a táskájával elfoglalná a mellette lévő helyet, és nem lenne hajlandó felszabadítani a kérésemre.
2023. máj. 28. 08:39
 49/55 anonim ***** válasza:

Utolsó, te nem a 47-re válaszoltál hanem valami másra.

De nem baj.

2023. máj. 30. 06:14
 50/55 A kérdező kommentje:
49: De igen, pontosan arra válaszoltam. Mitől hihetetlen ez?
2023. máj. 30. 07:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!