Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi népszámlálás...

Miért van ennyi népszámlálás ellenes ember?

Figyelt kérdés
Anyám is az, meg hallom egy kettőtől, de nem mertem megkérni őket, hogy fejtsék ki.
2022. okt. 16. 16:33
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
73%

50es, csakhogy ha facebookon osztok meg valamit azt ÖNSZÁNTAMBÓL teszem. itt pedig KÉNYSZERÍTENEK.

És had legyen már jogunk felháborodni mikor ennyire a magánéletünkben turkálnak. Miért kell nekik a munkáltató neve?

2022. okt. 18. 05:17
 52/60 anonim ***** válasza:
21%

Azért vagytok mind buták, mert fel nem foghatjátok, hogy:

1. A végeredmény szempontjából totál mindegy, hogy kötelezően avagy önkéntesen teszel közzé egy információt magadról. Márpedig a közösségi médiában intimnél intimebb infókat adsz ki magadról gond nélkül.

2. A társadalmi lét velejárója, hogy egy csomó kötelező dolog van, amit nem kerülhetsz ki. Említettem korábban a kötelező adó - és járulékfizetést, de ezeken kívül is akad szép számmal helyzet, amikor meg kell adnod részletes adatokat magadról. És te megteszed. A népszámlálás is ilyen, nem kell belelátni semmi többet.

Paranoiás lett a világ, mert az interneten fénysebességgel terjed a hülyeség, elég, ha egy bolond kitalál valamit, százat csinál rögtön.

Meg divat lett a lázadozás is minden ellen, ami kötelező, mert nehogy már bárki is előírja nekem, mit csináljak, amikor már a reklámok is megmondták, ha nem tetszik valami, skippelhetem!

Engem az is felháborít, hogy rengeteg pénzt költött az ország a népszámlálásra, amit ez a sok netes befolyás alatt álló kevés eszű, megpróbál szabotálni, értékelhetetlenné tenni.

2022. okt. 18. 06:58
 53/60 anonim ***** válasza:
77%
52es, a drága kormányunk bőven tett érte hogy paranoiásak legyünk.
2022. okt. 18. 07:00
 54/60 anonim ***** válasza:
94%

52, elárulod, mi indokolja, hogy a korábban anonim kérdőívet nevesíteni kellett? Kitöltöttem, nincs mitől tartanom, de a munkáltatóm nevét is tudja az állam, a ksh-nak meg ugyan mi köze hozzá? Még ha azt kérdezte volna, milyen jellegű a munkáltató, milyen tulajdonosi körrel, azt mondom, oké, annak még értelme is van.

Az iskolai végzettségről szóló kérdést meg valammi elsőéves hozta össze. Nekem pl mképes, adótanácsadó cégzettségeim vannak, iskolarendszeren kívüli képzésből, ezzel is dolgozom. Nem volt lehetőség jelölni...

2022. okt. 18. 07:08
 55/60 anonim ***** válasza:
0%
54-es: mit vagy felhaborodva, mikor a munkáltató megadasa sem volt kötelező????
2022. okt. 18. 07:53
 56/60 anonim ***** válasza:
0%
Én pedig az ellenzéknek csúfolt szedett-vedett nagypofájú bagázstól, meg a paranoiás híveitől vagyok már rosszul. A jóba is belekötni, de bármi értéket teremteni, az nem megy sose. Pár ember próbál itt szabotálni egy normalis hivatalos eseményt szokás szerint. Erről és szól itt ez az egész. Szánalmas!
2022. okt. 18. 07:59
 57/60 anonim ***** válasza:
78%
55, nem vagyok felháborodva, nem is adtam meg. Ettől még erdekelhet, mi indokolja.
2022. okt. 18. 08:55
 58/60 anonim ***** válasza:
20%
"Nem lesz semmid és boldog leszel" - korszak előkészületei?? 🤔
2022. okt. 19. 21:25
 59/60 anonim ***** válasza:
0%
Az egyik hsz-ben jól mondták, szabotálni próbáltok, uszítanak titeket, ti meg ugrotok, mint csontra a kutyák. A leoontozás itt mar rájöttem, semmit nem számít, lásd a tavaszi választást. Hát nem volt reprezentatív akkor se az itteni pár ember fújogó, hőzöngő gyk-s véleménye. :-))))
2022. okt. 22. 08:31
 60/60 anonim ***** válasza:
82%
56os, kérlek mondj egy jó dolgot amit Vitya tett az országunkért.
2022. okt. 22. 12:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!