Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi népszámlálás...

Miért van ennyi népszámlálás ellenes ember?

Figyelt kérdés
Anyám is az, meg hallom egy kettőtől, de nem mertem megkérni őket, hogy fejtsék ki.
2022. okt. 16. 16:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
90%

Már nem anonym.

Mi köze hozzá, van_e párom és mióta élek vele?!

Mi köze a munkáltatómhoz?

Mi köze az ingatlanom métetéhez?

Az egész jóval túllépi a népszámlálás témakörét. Pofátlan, öncélú adathalászat.

Azon lepődnék meg leginkább, ha semmi rossz célra nem használnák fel.

2022. okt. 16. 23:16
 42/60 anonim ***** válasza:
89%
Az utolsó még teljesen anonim volt, név nélkül lehetett kitölteni. Sőt még a végén nyereményjátékra buzdítanak, hogy add meg az e-mail címed! Az oltásra való regisztrációt is felhasználták, ott is e-mail címet kellett megadni, ahol utána folyamatosan ömlött a fideszes propaganda.
2022. okt. 16. 23:22
 43/60 anonim ***** válasza:
89%
Ezek az adatok, amiket kérdeznek, megvannak a hivatalokban, tehát teljesen felesleges az egész.
2022. okt. 16. 23:26
 44/60 anonim ***** válasza:
27%

Vicces, hogy azért a Facebookra még a gyermeked fényképét is simán kiteszed. Nyaralási fotókat osztasz meg, páran még azt is közzéteszik, mit reggeliztek.

De az, hogy milyen falazóelemből készült a lakásod, az szigorúan titkos...

2022. okt. 17. 06:23
 45/60 anonim ***** válasza:
85%
44es, csakhogy a képeket a facebookra mindenki ÖNSZÁNTÁBÓL teszi ki. Itt meg KÖTELEZŐ válaszolni, rákényszerítenek, mert ha nem bünti lesz. Ez a hatalmas nagy különbség a diktatúránkban.
2022. okt. 17. 06:32
 46/60 anonim ***** válasza:
18%
Arra is rákényszerítenek, hogy adót meg TB-járulékot fizess. Micsoda diktatúra!
2022. okt. 17. 06:37
 47/60 anonim ***** válasza:
78%
Utóbbi nem lenne komoly probléma, ha kapnál is valamit érte ellentételezésként - és nem hülyének néznék az embert, mert az bizony az, amit a ma egészségügynek titulált valami tesz az emberekkel nagyüzemben. Ami a "nyereményjátékot" illeti: megadtam egy olyan e-mail címet, amivel nem tudnak semmit kezdeni, mert létezik, köthető hozzám, de esélyük nincs arra, hogy elérjenek rajta! Aztán sz@rják össze magukat a "nyereményükkel" a zsebükben!
2022. okt. 17. 08:34
 48/60 anonim ***** válasza:
88%
Én 11 év külföld után év elején költöztem vissza.Volt egy kérdés,ami valahogy úgy szólt, hogy az elmúlt 12 hónapban éltem-e külföldön.És azzal nem volt bajom,hogy rákérdeztek az országra,mert tudjuk,statisztika meg stb,de aztán azt is kötelező volt beírni, hogy melyik városban éltem és mit dolgoztam.Na ezeket miért is kell tudni egy magyar népszámlálás kapcsán? Az ilyen gyanús kérdések miatt van általános bizalmatlanság az emberekben.
2022. okt. 17. 18:28
 49/60 anonim ***** válasza:
32%

47, még jó, hogy a nyereményjátékon nem volt kötelező részt venni, most aztán jól kitoltál velük.

Okos vagy...

2022. okt. 17. 20:07
 50/60 anonim ***** válasza:
17%

A KSH egy külön szervezet, ide folynak be az adatok, amelyeket szigorúan őriznek, az adatok titkosak. Összesítve lesznek, ezért senkinek nem kell felnie attól, hogy majd elviszik a rendőrök, mert hazudott. Sokam paráznak itt, nyilván van rejtegetni valójuk.

A nevek arra kellemek, hogy a duplolikaciót elkerüljék, mivel online kitöltés is van. Ez egy módszertan, kevesebb a hibalehetőség és gyorsabb az összesítés.

Adatok pedig mindig is kellettek a KSH-nak, azért hívják Központi Statisztikai Hivatalnak. 🙂

Sol valasz kihagyhato, n kötelező.

Állampolgári kötelesség a kitöltés, ahogy 150 évvel ezelőtt minden 10 éve így volt. Semko durva kerdes mimcs benne amúgy, amitől lázadni kéne. Hangulatkeltés folyik, hergelés az ellenzéki oldalról. Politikát csinálnak belőle, és felfújják az egészet, amit nem kéne.

Engem speciel felháborít ez a trollkodó és összeesküvés-elmélet gyarto hozzáállás sok honfitársam részéről, ami tényleg politikai nelézettől függetlenül felháborít. Viszont ahogy fentebb írtam, eleve nem is kéne belekeverni ide.

Mi már első nap kitöltöttük. A kérdések tiszták és érthetőek, semmi fennakadást nem okozott.

Megjegyzem, Facebookon több adatot osztunk meg nap mint nap magunkról. Itt az adataink pedig védve vannak (ezt belső infóból pedig tudom).

2022. okt. 18. 00:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!