Miért ennyire idióták az emberek??
Mert a magyar az ilyen. Érdektelen, nem törődő, de mégis el van magától szállva. Tegnap egy srác kérdezett tőlem egy közlekedési dolgot, de az okiteló ott volt a mancsában:(:(:(.
Sokan digitálisan analfabéták.
Felajánlottad, hogy segítesz a népszámlálásban. Hogy azon kívül valamit meg tudnak-e csinálni, mihez értenek, szokták-e csinálni, semmi közöd.
Mi van, ha megpróbálták, és elakadtak? Bűn? Nézz szét az oldalon, naponta legalább három kérdés van hetek óta a népszámlálásról. Legalább kétharmaduk a köszöntőben vagy az első oldalon le van írva. És mégsem tudják, pedig lehet, hogy facebookfüggők.
Belátom, hogy az én hozzáállásom(ebben a szemszögben) nem tetszik neked, elfogadom. Viszont mégis miért kellene elvenni a szavazati jogom? Úgy gondolod, hogy ez Tündérország? Egyébként:
Aki ezen 125 felett teljesít, az a vendégem egy sörre.
Hajrá!
Ez fizetős teszt?Nem azért mert baj csak nincs bankkártyám már egy ideje szóval csak kp-ban tudok jelenleg fizetni:-D
Amúgy igazad van,egyáltalán nem volt komplikált a kérdőív a népszámláláskor.Én 10 perc alatt kitöltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!