Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire idióták az...

Miért ennyire idióták az emberek??

Figyelt kérdés
Szóval, adott egy 50-es házaspár(szomszéd), és megkértek arra, hogy segítsek nekik kitölteni a népszámlálási kérdőívet. Persze segítettem, viszont nem tudom felfogni, hogy ha képesek a számítógépet és a facebookot kezelni, akkor mégis mi okozhat gondot a kérdőív kitöltésében, ahol egyszerű kérdésekre kell válaszolni?

2022. okt. 15. 22:06
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
67%

Mert a magyar az ilyen. Érdektelen, nem törődő, de mégis el van magától szállva. Tegnap egy srác kérdezett tőlem egy közlekedési dolgot, de az okiteló ott volt a mancsában:(:(:(.

Sokan digitálisan analfabéták.

2022. okt. 15. 22:23
 2/40 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem mindenkinek tartozik a konfortzónájába.
2022. okt. 15. 22:31
 3/40 A kérdező kommentje:
#1 Azon is csodálkozom, hogy az ilyenek sajnos kapnak szavazati jogot a(z) (illiberális) "demokrácia" szerint...:(
2022. okt. 15. 22:33
 4/40 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk én inkább tőled venném el a hozzáállásod miatt.
2022. okt. 15. 22:34
 5/40 A kérdező kommentje:
#2 Tanulj meg írni, egyszer. Kétszer, a népszámlálás senkinek sem tartozik a koMfortzónájába, mindazonáltal kényelmesebb kitölteni online.
2022. okt. 15. 22:38
 6/40 anonim ***** válasza:
83%
Azért elég szánalmas egy betű elütésén rugózni. Akkor neked már a kérdésed is hibás, mert a magyarban nincs dupla kérdőjel. Leülhetsz, egyes.
2022. okt. 15. 22:42
 7/40 anonim ***** válasza:
76%

Felajánlottad, hogy segítesz a népszámlálásban. Hogy azon kívül valamit meg tudnak-e csinálni, mihez értenek, szokták-e csinálni, semmi közöd.

Mi van, ha megpróbálták, és elakadtak? Bűn? Nézz szét az oldalon, naponta legalább három kérdés van hetek óta a népszámlálásról. Legalább kétharmaduk a köszöntőben vagy az első oldalon le van írva. És mégsem tudják, pedig lehet, hogy facebookfüggők.

2022. okt. 15. 22:45
 8/40 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert az állam küldte, akkor fontos dolog, ha elrontod, kijönnek, elvisznek, becsuknak, megvernek, stb. Paráznak, mert ők még emlékeznek arra, amikor így volt. Valószínűleg te túl fiatal vagy ehhez
2022. okt. 15. 22:54
 9/40 A kérdező kommentje:

Belátom, hogy az én hozzáállásom(ebben a szemszögben) nem tetszik neked, elfogadom. Viszont mégis miért kellene elvenni a szavazati jogom? Úgy gondolod, hogy ez Tündérország? Egyébként:

[link]

Aki ezen 125 felett teljesít, az a vendégem egy sörre.

Hajrá!

2022. okt. 15. 22:54
 10/40 anonim ***** válasza:
88%

Ez fizetős teszt?Nem azért mert baj csak nincs bankkártyám már egy ideje szóval csak kp-ban tudok jelenleg fizetni:-D

Amúgy igazad van,egyáltalán nem volt komplikált a kérdőív a népszámláláskor.Én 10 perc alatt kitöltöttem.

2022. okt. 15. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!