Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire idióták az...

Miért ennyire idióták az emberek??

Figyelt kérdés
Szóval, adott egy 50-es házaspár(szomszéd), és megkértek arra, hogy segítsek nekik kitölteni a népszámlálási kérdőívet. Persze segítettem, viszont nem tudom felfogni, hogy ha képesek a számítógépet és a facebookot kezelni, akkor mégis mi okozhat gondot a kérdőív kitöltésében, ahol egyszerű kérdésekre kell válaszolni?

2022. okt. 15. 22:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
73%
Sokan befeszülnek tőle, mert hivatalos dolog, félnek hogy baj lesz ha elrontják. Amúgy nem voltak olyan egyszerű kérdések, egy-kettőnél én a nem tudom opciót jelöltem, jó hogy volt ilyen is. Pl fogalmam nincs mikor épült az épület.
2022. okt. 16. 13:38
 32/40 A kérdező kommentje:
#31 Ez igaz, viszont nincs tétje a dolognak, senkit nem fognak hibás adatok megadása miatt megbüntetni.
2022. okt. 16. 14:40
 33/40 anonim ***** válasza:
67%
Legközelebb inkább ne segíts. Ha tudnák, hogy itt hőbörögsz és ilyen véleménnyel vagy róluk, ők is meggondolnák hogy kérjék-e még egyszer a segítségedet.
2022. okt. 16. 20:22
 34/40 A kérdező kommentje:
#33 Folyton segítünk egymásnak amiben tudunk, és még mindig nem hőbörgök, hanem feltettem egy kérdést.
2022. okt. 16. 20:29
 35/40 anonim ***** válasza:
71%
24-es, nagyon fura amit írsz, a kerékcserét, tükörből tolatást, olajszint ellenőrzést és még sok más dolgot is megtanultam az autósiskolában, mikor a jogosítványt szereztem, és az összes többi társam is, akikkel együtt jártunk. Teljesen szokványos.
2022. okt. 16. 23:50
 36/40 anonim ***** válasza:
71%
Akkor te nem ebben a világban élsz. Lehet, hogy te meg tudod csinálni mindezt, de a nők többsége nem. Sőt, gyanítom sok férfi sem.
2022. okt. 17. 06:17
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom, mert mi még vizsgáztunk is ezekből. Igaz több mint 20 évvel ezelőtt volt. Lehet, hogy ma már ez nincs, azért számít akkora különlegességnek?
2022. okt. 17. 06:37
 38/40 anonim ***** válasza:
56%
Jó is lenne, ha mindenki mindent tudna, amit valaha megtanult!
2022. okt. 17. 06:40
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"24-es, nagyon fura amit írsz, a kerékcserét, tükörből tolatást, olajszint ellenőrzést és még sok más dolgot is megtanultam az autósiskolában."

Mindenki megtanulta, csak kb úgy mint én egyetemen a bonyolultságelméletet: már ott eldöntöttem, hogy egyszer levizsgázok, aztán soha többet.

2022. okt. 17. 08:32
 40/40 anonim ***** válasza:
71%
Én ezek közül max a tükörből tolatást tanultam. A többit lehet elmondták a kresz tanfolyamon, de hogy gyakorlatban nem kellett csinálni, az biztos.
2022. okt. 17. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!