Miért ennyire idióták az emberek??
8 Semmit sem tesznek akkor sem ha kamuzik valaki a kitöltésnél.Azt momdták kötelező vagy 200 büntit fizetsz:) Ami elég fura nekem de mindegy.
Nos ki lett töltve és hagyják békén ezután végre az embereket,ez az én szerény véleményem.
Értjük de nincs tétje🤦♂️🤦♂️Szerinted hányan töltik falsan?Akkor mindenkihez egyenként kimennek befenyíteni vagy mi?:)
Tévedni emberi dolog.Kitöltve beküldeni és nincs büntetés ennyi a lényeg vagy mégis tétje van vagy hogy van ez?Állítólag csak statisztika,nem?
Na hát akkor.
Miért lenne valaki idióta, mert nem vág neki nagyon kevés számítógépes ismerettel egy népszavazásnak amit, ha nem küld be vagy netán valamit elront, akkor százezrekre is megvághatják. (Legalább is ezt árasztják feléjük, ők meg csak néznek, hogy nem lenne jó -200e forint...)
Abból, hogy valakit betanítanak, hogy hogyan kell alapszinten bűvölni a facebookot, attól még nem fogja feltalálni magát bármilyen weboldalon.
De megfordítom a dolgot, lehet, hogy valaki meg azt mondaná, hogy te vagy idióta, mert még kapálni se vagy képes, pedig a paradicsomot letudod szedni... Feltételezve, hogy arra képes lennél ;)
Ne etnicizáld a kkérdést barátom.
Ha meg megteszed, ne magyarul ítélkezz.
Amúgy igazad van. A telós résznél...
De nem csak a magyar ilyen.
Az emberek többsége, a plebsz meg mindenkor, minden időben hülye volt.
Ugyhogy.... Ezt meg a kérdezőnek.
52 vagyok.
Igen, pont ennyire idióták az emberek.
Az IQ-m pedig 134.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!