Miért van ennyi népszámlálás ellenes ember?
Figyelt kérdés
Anyám is az, meg hallom egy kettőtől, de nem mertem megkérni őket, hogy fejtsék ki.2022. okt. 16. 16:33
1/60 anonim válasza:
Nekem nem a népszámlálással van bajom, hanem azzal, hogy olyan dolgokra is rákérdeznek, amihez semmi közük nincs, legalábbis a témához nincs. Pl.: a lakásról, egészségi állapotról, végzettségről, munkahelyekről stb.
2/60 anonim válasza:
Meghülyültek az emberek. 12 éve ugyanezeket kérdezték, mindenki válaszolt, mint a kisangyal.
3/60 anonim válasza:
Azért, mert ezek a mocsok orbánék ezt is a saját céljukra használják fel. Meg amilyen személyes jellegű kérdések vannak ebben a népszámlálásnak nevezett valamiben? Ez is csak azért van, hogy még több mindent tudjanak meg az emberekről.
4/60 anonim válasza:
Mert olyan ostobak, mint egy fioknyi tejfolos lekvar.
5/60 anonim válasza:
Azért, mert ez nem népszámlálás, hanem adatgyűjtés, jó fideszes módra. A népszámlálás nem ilyen.
6/60 anonim válasza:
Már félnek mindentől az emberek. Ennyi hazugság, átverés után nem is kell csodálkozni ezen.
7/60 A kérdező kommentje:
#6 Most így már kezdem érteni.
2022. okt. 16. 16:53
8/60 anonim válasza:
5-ös válaszolóval teljesen egyetértek, amúgy 1-es voltam.
9/60 anonim válasza:
Annyi álhír, megtévesztés veszi körül a nyomorult embereket a kormányzat meg egyéb bűnözők, csalók részéről, hogy már alapból gyanakodnak, csak a legtöbben nem tudnak eléggé tájékozódni, és nem tudják, MIRE érdemes és mire nem gyanakodni. :(
Főleg idősekre jellemző egyébként is, hogy a profi csalók szövegét megkajálja mint a marcipánt, az őszinte segítő szándékra meg gyanakodik mint szódás a lovát.
10/60 anonim válasza:
Mert egyre pszichotikusabbak az emberek. És egymást hergelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!