Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi népszámlálás...

Miért van ennyi népszámlálás ellenes ember?

Figyelt kérdés
Anyám is az, meg hallom egy kettőtől, de nem mertem megkérni őket, hogy fejtsék ki.
2022. okt. 16. 16:33
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
13%

Én sem értem , hiszen máskor is volt népszámlálás és akkor is ezeket kérdezték.

De viszont a 6 tal sem értek egyet. Áprilisban valaki csak megszavazta ezt a kormányt? Vagy csak addig volt jó míg osztották a gyerekeseknek a pénzt? Most már nem jók? Most már csalók? De áprilisban nem voltak azok?

Szerintem van egy réteg akiknek mindennel bajuk van. Ha kék azért ha meg zöld azért. Szerintem ha már csinálni kell valamit akkor az már baj.

2022. okt. 16. 16:57
 12/60 anonim ***** válasza:
16%
Mint szódás a lovát??? Az egy másik szólásmondás. "Veri, mint szódás a lovát." Ide nem passzol. ☺
2022. okt. 16. 16:59
 13/60 anonim ***** válasza:
90%

Korábban a népszámlálás pl. anonim volt. Most nem az. Ezen kívül valóban van 1-2 olyan kérdés ami több, mint érdekes. Miért van szükség pl. a lakás adataira? Nem arra való lenne, hogy megtudják, valójában hányan élünk az országban?

A másik pedig, ahogy előttem is írták, már minden gyanús, ami a fidesztől származik. Megszolgálták a bizalmatlanságot rendesen.

2022. okt. 16. 16:59
 14/60 anonim ***** válasza:
94%
Nem anonim!!
2022. okt. 16. 17:01
 15/60 anonim ***** válasza:
6%
De még is megszavaztátok. Akkor ki szavazta meg?
2022. okt. 16. 17:02
 16/60 anonim ***** válasza:
18%

"Mint szódás a lovát??? Az egy másik szólásmondás. "Veri, mint szódás a lovát." Ide nem passzol."

[link]

2022. okt. 16. 17:06
 17/60 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok népszámlálás-ellenes, nem hiszek az összeesküvéselméletekben sem.

De ahhoz, a statisztikusok megtudjàk, hogy a 100 évnél régebbi ingatlanokban kevesebb a fürdő, mint a 10 évesnél újabbakban; vagy hogy megállapítsák, hogy a 100nm-nél nagyobb ingatlanban lakók kisebb százalékban alkalmazottak, és mekkora hányaduknak van PhD-je, ugyan miért kell a teljes nevem vagy a munkaltatóm neve???

2022. okt. 16. 17:07
 18/60 anonim ***** válasza:
81%

Mert 2 féle kérdést tartalmaz:

- amiben olyan adatot kell megadni, amit már úgyis tudnak, tehát teljesen felesleges milliárdokat elkölteni azért, hogy újra megkérdezzék,

- amiben olyasmit kérdeznek, amihez semmi közük, és csak az ostoba, bégető birkák válaszolnak rá.

Ennyi.

2022. okt. 16. 17:09
 19/60 anonim ***** válasza:
19%

"De még is megszavaztátok. Akkor ki szavazta meg?"

Épeszű ember nem megy szavazni, mert felesleges.

2022. okt. 16. 17:10
 20/60 anonim ***** válasza:
9%
Az eddigi népszámlálásokkal, és más országok népszámlálásaival miért nincs bajotok?
2022. okt. 16. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!