Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Győrben mi annak az oka hogy...

Győrben mi annak az oka hogy ennyire megbánulják a másikat?

Figyelt kérdés

Mindig mikor megyek az utcán állandóan mindenki néz és nem tudom miért!Alapvetően szerintem semmi különös dolog nincs bennem ami miatt ezt kellene csinálni! Szegeden voltam bő 1 hónapja, ott egyáltalán nem bámulnak.

Vagyis nem is néznek Győrbe hanem inkább bámulnak. Egyáltalán nem értem mi látnivaló van bennem...

Kb úgy 10-ből 8 ember megbámul, és ez már marha idegesítő tudd lenni, meg már marhára frusztrál is.

Még talán a 18-tól 25 évesek-ig megértem, de ők nem néznek rám. De 13-tól lefele valamint 40-től egészen 90 éves vénember-ig vegyesen megnéznek. Én általában 18 évesektől 25 évesek-ig nézem meg az embereket (de csak a lányokat) fiúkat nem. Ez már kb 1,5 éve tart, eddig rá sem néztem ezekre az emberekre (vénemberek stb), mind addig míg fel nem fedeztem azt hogy ők bámulnak engem. Már rohadtul idegesít, probálok nem tudomást szerezni róla, de egyszerűen érzem azt hogy engem néznek és amikor oda nézek akkor be bizonyosodik az igazam és még akkor is bámulnak. Hihetetlen, de ez az igazság! Néztem a gyakoris kérdéseket, találtam úgyan ilyen kérdéseket is, de egyszerre le vannak támadva az ilyen kérdések.

Nem képzelem be, nem hallucinálok, nem kell orvos stb. Mert látom amit látok. Tudom hogy nem mászkálhatnak az emberek leszögezett fejjel, de ez már azért túlzás..

Egyébként nem a ruházatomat nézik stb. Hanem a fejemet-arcomat-szememet és bele néznek.

Buszokon, pályaudvaron, utcán, városba stb. Egyszóval mindenhol..

ÖTLETEK? A kérdés nem kamus stb. Ez az igazság, és légyszíves ne hülyéskedjétek el, értelmes válaszokat. Egy átlagos vagyok, hétköznapi ruhákba járkálok. Tegnap oda szóltam az embernek idős f**szi volt kb 52 éves, hogy mit bámulsz nem láttál még embert? Erre még neki áll feljebb.....

22/F

2022. okt. 16. 03:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Amikor én voltam ennyi idős, én is azt képzeltem, mindenki engem bámul.

mások magyarázata az volt: miért bámulom én is őket? Végén paranoiámmá vált, és már csak ezt láttam ez emberekben, ki bámul, és ki nem.

Mostanra senki nem bámul. :)

Sőt, most az zavar, hogy nem bámulnak. :)

2022. okt. 16. 06:09
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Küldhetsz képet privátban, talán úgy tudok segíteni!

Lehet jól nézel ki vagy rossz értelemben elütsz az átlagtól.

Sokakat már a járásuk miatt is megnéznek.

Az extrém kövér embereket is megnézik.

Vagy ha nagyon hasonlítasz egy híresebb emberre.

Nem tudom mit lehetne még írni ha csak találgatni tudunk.

2022. okt. 16. 06:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért néznek, mert szép vagy, te meg még visszaszólogatsz? Jesszus.
2022. okt. 16. 06:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen mert zavar. Nem vagyok paranoiás.
2022. okt. 16. 07:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne pusztíts már el könyörgöm.
2022. okt. 16. 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Érdekes a pofid,de lehet nem jó értelemben.

Vagy hasonlítasz valakire akit köröznek.

2022. okt. 16. 09:00
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Győri vagyok és igen főleg az öregek bámulnak meg mindenkit valamiért ez a mániájuk. Szeretnek egy helyben ácsorogni az utcán egész nap. Pl. Egy öreg papa áll az utcában és végig bámul amíg mész az utcában és lát téged. Sehol máshol az országban nem tapasztaltam ilyet. Volt hogy egy két feszültebb napokon megkértem hogy ne bámuljanak, ugyanúgy szótlanul bámultak tovább, mint valami nyugger zombi.
2022. okt. 16. 09:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Szegeden nem bámulnak?:) Jó vicc.Ugyanúgy bámulnak mint a faxok hagyjuk már.Egyszer voltál Szegeden és azt hiszed minden úgy van ahogy te gondolod,hát felvilágosítalak qvára nem.

Mindenki bámul és kíváncsiskodik mint a faluban hogy te ki vagy mi vagy:)

Mindenhol magyarban ez a divat és a rosszindulat főleg a szomszédok felől meg a pletyka mert unalmas vagy sz@r az életük és irigyek mint a kutyusok:-D

2022. okt. 16. 09:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez csak a fejedben van, hogy megbámulnak...
2022. okt. 16. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagy igazi győri, ezt megérezzük és nézzük, hogy ki lehet ez a pofátlan idegen, aki csak úgy sétálgat a mi területünkön. A született győrieket 5napos koruk előtt a Rába és a Mosoni-Duna találkozásánál, pontosan éjfél után 15 másodperccel a vízbe meríti a Győri Vének Tanácsa, ennek hatására alakul ki ez a képesség.
2022. okt. 16. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!