Van itt még akinek olyan rosszul sikerültek a párkapcsolatai úgy döntött inkább tudatosan egyedül marad?
2#
Valamit félreértesz. NEM incel vagyok vagy mi. Hanem volt több kapcsolatom ís, a leghosszabb 2 évig tartott. Csak mindegyik rosszul sikerült és kiábrándultam a témából ezért döntöttem a tudatos egyedüllét mellett
Nyugi, te egyáltalán nem incel vagy, mert ez tudatos döntés.
Én nem ilyen vagyok, de sokan vannak így, itt meg főleg.
"minden elojel nelkul"
Kamu. ilyen nincs. Max te nem ismerted fel az előjeleket, nem figyeltél oda a másikra így észre se vetted, hogy valami nem oké vele.
Igen, mert érzelmileg kimerültem és már nem maradt semmim, amit adhatnék. Nincs is rá motivációm, hogy ezen változtassak. Amikor a tőlem telhető 100%-ot beleadtam, az sem volt elég nemhogy az érzelmek fenntartásához a másikban, de még ahhoz sem, hogy az alapvető emberi tiszteletet megadja.
Időnként magányos vagyok, megismerkedem egy szimpatikus lánnyal, aztán egyszer csak azt érzem, hogy menekülni akarok. Nem hiányzik még egyszer az a sok kínlódás, hogy aztán a végén kiderüljön, hogy semmi értelme nem volt. Nem a lányokkal van a probléma, egyszerűen lejárt a romantikus értelemben vett szavatosságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!