Ha nem találnál párt, és egyedül lennél, viszont egyszer csak fülig, és őszintén beléd szeretne egy veled azonos nemű férfi/nő, adnál neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Heteroszexuális férfi vagyok, és adnék egy esélyt neki.
Heteroszexuális férfi vagyok, és nem adnék esélyt.
Heteroszexuális nő vagyok, és adnék egy esélyt neki.
Heteroszexuális nő vagyok, és nem adnék esélyt.
Biszexuális férfi vagyok, és adnék egy esélyt neki.
Biszexuális férfi vagyok, és nem adnék esélyt.
Biszexuális nő vagyok, és adnék egy esélyt neki.
Biszexuális nő vagyok, és nem adnék esélyt.
Én is meleg/leszbikus vagyok, még jó, hogy adnék!
Én is meleg/leszbikus vagyok, mégse adnék.
52 szavazat
2/21 anonim válasza:
Nem, sőt ha egész világon egyedül lennénk akkor sem. Inkább keresnék egy nőstény állatot ha annyira "nagy baj" lenne. De elég lenne a műpunci, vagy a markom, sőt egy banán héja is akár. De még az is oké hogy soha többet nem maszturbálok, minthogy férfival.
3/21 A kérdező kommentje:
#2 Nem a szexről szólt a kérdés, hanem a szerelemről, a szeretetről, a társról, az érzelmi igényről.
2021. márc. 15. 22:09
4/21 anonim válasza:
Akkor sem, sőt az még nehezebb.
5/21 A kérdező kommentje:
Mitől? Lehet, hogy lelkileg a másik nemhez tartozik, csak látszólag azonos nemű.
2021. márc. 15. 22:12
6/21 anonim válasza:
Én nem vonzódom férfihez, vágod?
7/21 A kérdező kommentje:
Igen, pont erről szól a kérdés. Hogy mi van, régóta ha nem találsz társat, miközben valaki viszonzatlanul fülig szerelmes beléd.
2021. márc. 15. 22:15
8/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én a Mitől nehezebbet nem kötözködésként kérdeztem, hanem tényleg kíváncsi lennék a válaszra (szexuális vonzalmakat leszámítva)
2021. márc. 15. 22:16
9/21 anonim válasza:
Mert pl kúrni valakivel "nem nehéz", mert csak megteszed. De valakit szeretni stb, na az már necces.
Most ez nem fog tetszeni, de szeretném lezárni a dolgot. Ha az egész világon ketten lennék egy férfival és szerelmes lenne belém, akkor kinyírnám:D
10/21 A kérdező kommentje:
Férfi álláspont. Szerintem "kúrni" a legnehezebb, mert a szexhez minimum szerelmesnek kell lenni. :)
2021. márc. 15. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!